Mos Maiorum - A politika íratlan szabályai

Párizs 13/11

2015. november 14. - Hörcher Ferenc

Frissített!

paris.jpg

 

source: boingboing.net

Párizs, Franciaország és Európa ma azon a sokkon esett át, amin az Egyesült Államok 2001. szeptember 11-én. Véget ért egy aranykor, az európai biztonság és béke kora, s egy fenyegető új helyzettel kell megismerkednünk, amelynek kihívásairól még nem sokat tudunk.Az európai politikai vezetőktől azt várjuk most, hogy olyan biztonsági intézkedéseket tegyenek, amelyek a lehetőségekhez képest visszaadhatják az emberek biztonságérzetét. Nekünk, magyarországi európai polgároknak pedig szolidaritásunkról kell biztosítanunk a párizsi áldozatok hozzátartozóit és a sérülteket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mosmaiorum.blog.hu/api/trackback/id/tr958077026

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hörcher Ferenc: Párizs 13/11 2015.11.16. 09:13:02

Véget ért egy aranykor, az európai biztonság és béke kora, s egy fenyegető új helyzettel kell megismerkednünk, amelynek kihívásairól még nem sokat tudunk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pop40 2015.11.14. 01:43:13

Nos, akit ez a tragédia meglepett, az vagy vak, vagy hülye. De leginkább mindkettő.

Lassan fél éve, hogy inváziós migránsok százezrei kóborolnak keresztül-kasul Európában, bármiféle ellenőrzés nélkül, az idióta Merkelnek meg a sleppjének köszönhetően. Bármilyen terrorista könnyebben jut ki Párizsba, mint én otthon a slozira. Ezek után van bárki, akit meglep egy ilyen? Az a csoda, hogy nem sűrűbben történik.

Tessék tolerálni az eltérő kultúrát, Merkel anyó.
Sápítozni nem most kell. Azt korábban kellett volna. Mondjuk szelfizgetés helyett.

A józan többség pedig annyit tehet, hogy megpróbálja elkerülni Ny-eu nagyvárosait.
Mert az, hogy ilyen eseményekből egyre több lesz, borítékolható.

Aurelius Respectus 2015.11.14. 01:57:17

Talán végre felébrednek az európai emberek, elkezdenek tiltakozni a mostani muzulmán invázió ellen és elzavarják a francba az Angela Merkel féle vezetőket.

Pop40 2015.11.14. 01:58:02

Aki ezen az eseményen meglepődik, vagy vak, vagy hülye. De inkább mindkettő.

Hónapok óta inváziós migránsok százezrei kóborolnak keresztül-kasul Európán, a lehető legminimálisabb ellenőrzés nélkül. Egy terrorista ma gyakorlatilag könnyebben jut ki Párizsba, mint én a slozira. Csoda, hogy ilyen történik? Egy frászt. Az a csoda, hogy "csak" ennyiszer, és nem többször történik ilyen.

Merkel anyó gratulálhat magának, élvezze az eltérő kultúra áldásait.
Sipákolni meg nem most kell, azt szelfizés, meg wilkommenkulturozás helyett kellett volna.

A normális többségnek meg csak az tanácsolható, hogy kerülje el a ny-európai nagyvárosokat.
Borítékolható, hogy lesz még ilyen eset.

Pop40 2015.11.14. 01:58:44

@Pop40: hülye blogmotor miatt ez kétszer ment be, sorry

Brix 2015.11.14. 01:58:50

"Az európai politikai vezetőktől azt várjuk most, hogy olyan biztonsági intézkedéseket tegyenek, amelyek a lehetőségekhez képest visszaadhatják az emberek biztonságérzetét."
Igen, de pontosan az ellenkezőjét teszik, hiszen napi 10 ezer , mindenféle konroll nélkül érkező, ismeretlen hátterű és szándékú migráns érkezik Európába- úgy , hogy a legfontosabb politikai vezetők tétlenül nézik az egész folyamatot és nem tesznek semmilyen hatékony lépést a határok megvédése érdekében. Mi kell még , hogy elhiggyék, eddig rossz úton jártak... A multikulturális társadalom megbukott , de most már olyan szinten, hogy közel állunk a polgárháborúhoz a nép/"fajiráshoz"
Lassan betelik a pohár Európában, és még egyes vezetők azon gondolkodnak, hogy milyen legális formában lehetne muszlim bevándorlók millióit Európába telepíteni....Nem csoda , ha előbb-utóbb mindenhol a "legszélső "jobb kerül hatalomra...Az embereknek egyszerűen nem hagynak más megoldást, ha meg akarják védeni a nemzeti kultúrájukat, az etnikai homogenitásukat.

Pop40 2015.11.14. 01:59:37

@Aurelius Respectus:
Ez lenne a minimum.
De sajnos jó eséllyel már késő.

Brix 2015.11.14. 02:11:51

@Pop40: Merkelt , Hollandét, Junckert el kell számoltani, hogy miért engedik , a homályos hátterű , kétes szándékú migránsok milliós hadát mindenféle konroll nélkül Európába. Közöttük beengednek több ezer muzulmán szélsőségest, terroristát, katonaszökevényt, és a sok köztörvényes bűnözőt!
Ez a merénylet, most "újabb szeget ver" ezeknek a politikusoknak a koporsójába....
Valószínű, hogy minden eddignél nagyobb erőszakhullám kezdetén vagyunk, ami Európát illeti...Előbb-utóbb a helyi lakosságnak is lesz egy két "jó" szava a betolakodókhoz...

tralalala 2015.11.14. 02:23:47

Mecsoda meglepetés :(

E.Katolnai 2015.11.14. 03:21:11

Már bontakozik, alakul a franciák Trianonja, mely lassan megállíthatatlanul tönkreteszi ezt a sunyi, nyálas népséget.
Lehet megint szimpatikus vonulásokat tartani, dicsérni a moderált mohamedánokat, éltetni, hangoztatni a mohamedán vallás szépségét, békés vívmányait és ismét lehet követelni, h még több mohamedánt hozzanak be európába, mert a többség kitűnő, csupa jófej népség, akik alig várják már, h mikor tudnak integrálódni, hasznos tagjai lenni az európai nemzeteknek.
Megérdemlik a franciák az évtizedek óta tartó seggnyalásért, a hízelkedő lihegésért amit szégyentelenül kifejeztettek a mohamedánok irányába …. hány millió kutya mohamedán élősködik a francia adófizetők nyakán, hány milliónak jár a szociál securiti: veszett kutyák, akik beleharapnak az őket etető kézbe …
minden liberális hulladék büszke lehet a mohamedán imádásért, a mohamedánok tömeges bételépítéséért, büszkék lehetnek kedvenceik legújabbfajta vérengzésére!

Liping 2015.11.14. 04:38:35

A menekültek kontroll, átvilágítás nélküli befogadása hiba, ezen kár is volna vitatkozni, de amennyire az eddigi hírekből tudni lehet, az elkövetők franciául beszéltek vagyis elég átütő eséllyel nem az újkeletű menekültek közül kerültek ki. Ha a helyzet illeszkedik az eddigi trendekhez, akkor pedig jó eséllyel francia földön született, francia állampolgárokról lehet szó.

kjanik 2015.11.14. 05:12:48

Mintha már dolgoznának az EU-ban a következő 1 millió befogadásán és szétosztásán.

Életunt Cápa · http://eletuntcapa.blog.hu 2015.11.14. 06:24:48

@Liping: Hiába próbálod higgadtan nézni, már itt is látszik a kommenteken, hogy mi lesz ebből az egész ügyből. Szépen megismétlődik majd a 9/11 utáni világpolitikai válaszcsapás, és a Közel-Keleten még rosszabb lesz minden, nálunk Európában rosszabb esetben meg erre hivatkozva durván erősödhetnek az illiberális kormányok. Ha szerencsénk van, csak a külföldieken csapódik le, rajtunk nem.

Zsuzsi25 2015.11.14. 06:35:11

@Aurelius Respectus: Dehogy ebrednek. Europanak vege. Ahelyett h lelonenk a sok menekultet a hataron beengedik oket. Szomoru. A legtobb ember igy gondolja ahogy en. De amig merkel es a "sleppje" ezt nem latja be addig nem lehet mit tenni, addig nem lesz valtozas

xxyati 2015.11.14. 06:38:07

Breivik 77 embert ölt meg egyedül, szóval a norvég bevándorlókat nem szabadna beengedni! Ja hogy ő bevándorló ellenes volt? Akkor le a bevándorló ellenességgel! Biztos ez is a zsidó műve volt! Jaj, arabok voltak? Akkor le a libsikkel! Meg az oroszokkal! Meg le az IMF-el! Le a szocikkal!
Mindegy gyűlöljünk valakit!

xxyati 2015.11.14. 06:38:43

@Zsuzsi25: Ezen a héten is megbukott Európa.

2015.11.14. 06:39:42

@Aurelius Respectus: a mostani muzulman invazionak vajmi keves koze van a mostani merenyletekhez
a mostani muzulman invazio majd a 20-30-40 ev mulva esedekes merenyletekert lesz felelos, mert a masodik, harmadik generacios francia polgarokkent szuletett, de oszeik vallasahoz, kulturajahoz visszatalalt fiatalok lesznek jo esellyel terroristak, gengszterek, ok mennek vissza az oseik foldjere jihadozni az ISIS oldalan

a friss invazios csapatok egyelore megelegszenek azzal, hogy eloskodnek a nyugati szocialis rendszereken, ingyenelnek, esetleg megeroszakolnak kislanyokat (Nemetorszag es Svedorszag peldaja, ahol ezt a hatosagok kovetkezetesen eltudoljak), lopnak, ilyesmi...
az igazan veszelyesek a fiaik, unokaik lesznek

a franciak elcseszett politikai nemzettudata miatt egyebkent a francia allampolgarok automatikusan a francia nemzet tagjainak szamitanak, ez ugyan felfoghatatlan egy kelet-europai szamara, de pl a Charlie Hebdo merenylet eseten francia terroristak tamadtak meg a franciakat
aki mast mond, az kirekeszto, legalabbis a franciak szerint
akar szurokfekete is lehet az ember, akkor is francia, ha francia utlevele van

ebben a mostani esetben nem tudom, hogy franciak vagy kulfoldiek voltak a merenylok

de ha franciak, akkor az a francia tarsadalomrol ad egy lesujto kepet, hogy ott van par millio integralatlan, de allampolgarsaggal rendelkezo, kilatastalan eletet elo, munkanelkuli, a francia kulturaval semmilyen kozosseget nem erzo, franciaul beszelo, de muzulmanul gondolkodo fiatalember, akik barmikor fegyvert fognak, ha betelik naluk a pohar
jellemzoen ugyanis ez ugy szokott ott tortenni, hogy felno Abdul, Karim meg Jamal es hiaba elnek Orleansban vagy Bordeauxban, hiaba francia allampolgarok, hiaba jartak francia iskolaba, a hajuk kicsit gondorebb, a boruk kicsit sotetebb, olyan kornyeken laknak, ahol a tobbseg munkanelkuli, a batyjuk mondjuk bortonben ul, eselyuk sincs a francia kozeposztaly eletszinvonalat elerni, gyari munka mar nem nagyon van, a kinai ipar lenyomja az europait, a francia munkaero draga, nem sok jovokepuk van, elkezdenek francia gengszterreppet hallgatni, majd az egyik karizmatikus rapper elkezd az iszlamrol reppelni, elmennek a helyi mecsetbe, ahol hallanak arrol, hogy az iszlam olyan tarsadalmat hirdet, ahol nincsenek osztalyok, nincs rasszizmus, mindenki egyenlo isten torvenye elott, a saria nem az emberek altal alkotott korrupt jogrendszer, ami elnyomja az embereket, hanem egy osi, igazsagos torveny
aztan kesz is a francia dzsihadista

persze a mostani kontroll nelkuli bevandorlast sem lenne szabad engedni, de ezekben a merenyletekben joreszt a francia tarsadalom altal kitermelt francia terroristak olnek francia embereket (mindezt a francia nemzettudat alapjan irom)
van vallasi motivacio, persze, de a francia tarsadalom valsaga miatt jutnak el francia kozegben felnott, francia iskolaban nevelkedett emberek oda, hogy ilyeneket tesznek
hogy lehet, hogy Franciaorszagban vannak olyan varosreszek, ahol nem a francia torvenyek uralkodnak, ahova a rendorseg se mer belepni?
hogy nem kepes a francia tarsadalom, az oktatasi rendszer 18-20 eves koraig olyan embert faragni egy francia foldon szuletett egyenbol, hogy ne kovessen el ilyen borzalmakat? min mehetnek keresztul azok, akik idaig eljutnak? ezek az emberek jo esellyel Franciaorszagban szulettek, az anyanyelvuk francia, a kulturajuk francia, allampolgarsaguk francia, megis szembefordulnak a francia torvenyekkel
ez a fordulat nem ket nap alatt kovetkezik be az eletukben
16 eves korukig elnek, mint minden atlagos francia gyerek, aztan nem veszik fel oket egy jobb suliba, 18-19 eves korukban mar latjak, hogy hiaba franciak ok is, a feher francia kispolgarok nem fogadjak be oket, a szemukben ok csak jottmentek, akik egy olyan rossz varosreszbol szarmaznak, amin feher francia meg autoval se hajt at szivesen

de ebben a marginalizalodasban benne van a brutalisan, de nagyon ketszinuen, alattomosan kirekeszto francia emberek (aki elt mar huzamosabb ideig Franciaorszagban, az tudja, hogy meg feher kelet-europaikent se fogadnak be, nemhogy mondjuk ha fekete vagy arab osokkel rendelkezik valaki), reszben a nagyon magas francia munkanelkuliseg, a gazdasagi valsag es egyre novekvo tarsadalmi szakadek is az oka
es a folyamat vegen persze ott az iszlam, ami egy igazsagos tarsadalom hazug kepet igeri nekik
hatvanas evektol nyugaton ugyanigy egy igazsagos tarsadalom hamis igeretevel csabitott a kommunizmus is, nem veletlen, hogy ahol sose volt kommunizmus, ott a szelsobalos emberellenes ideologia roppant nepszeru volt a fiatalok kozott - Franciaorszag, Olaszorszag, NSZK - nyilvan a nagy joletbe belebolondult lazado fiataloknak szimpatikus volt Che Guevara, Pol Pot meg Mao Ce-Tung hulyesege, akik ezeket a rendszereket megeltek, azoknak annyira nem, ugyanigy a nyugaton viszonylagos joletben felnott francia fiataloknak nagyon szimpatikus az egyenloseget, igazsagossagot hazudo iszlam is, mikozben egy igazi muzulman tarsadalombol sirva menekulnenek el

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 06:41:50

@Zsuzsi25: Téged nem kellene lelőni. A te esetedben kotont kellett volna használni!

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 06:43:12

@tiller foch: "hogy lehet, hogy Franciaorszagban vannak olyan varosreszek, ahol nem a francia torvenyek uralkodnak, ahova a rendorseg se mer belepni?"
Melyek lennének ezek? Különben azt kell feltételeznem hogy hazudtál bele egy jó nagyot az internetbe.

mojoking77 2015.11.14. 06:44:33

@Zsuzsi25: 25?
A korod, vagy az inteligenciahanyadosod?
Kontrollalatlan invazios hordak?
A fegyvereket is a hatizsakban hoztak magukkal?
A Google mapsrol tajekozodtak a helyszinrol?
Anno fennhangon mosolyogtunk az ostoba amerikai localpatriotizmuson 9/11 utan, hogy inden arab terrorista. Most ugyanezt teszi a sok barom, veled egyutt.
Emlekszel meg kicsi lany, hany migrans uvoltozte anno Pesten, hogy Franciaorszagba akar menni? Ok ugyanis egy teljesen mas utvonalon erkeztek, Magyarorszagot beken hagyva.
Fekud le inkabb, es pihend ki a berugasodat.

SabaSaba 2015.11.14. 06:47:45

Részvét a hozzátartozóknak!! Másrészt nem értem, Franciaországot említi Nostradamus a jóslatában, mégsem figyelnek erre?! Más(ok) figyel(nek) sajnos :/

2015.11.14. 07:01:51

@E.Katolnai: a franciak nem fetisizaltak a mohamedan vallast, egyszeruen indifferensen altak hozza, mint minden vallashoz
elvben nem feltetele, hogy valakit francianak tartsanak, hogy kereszteny vagy ateista legyen
a francia allampolgarsag a feltetele a francia nemzethez tartozasnak, egy politikai nemzetrol van ugyanis szo, lasd a francia futball valogatottat, nagy resze szinesboru, megis francianak tartjak oket
mas kerdes, hogy a ketkoznapi eletben elegge kirekesztik a szinesborueket, arabokat a feher franciak, aztan elkezdik a szinesboruek is kirekeszteni a feher franciakat, elkezdenek gettokban elni, ordogi kor
es ekkor lep be az iszlam, a kirekesztetteknek nyujt egy hamis jovokepet, egy igazsagos muzulman tarsadalom kepet
csak hat ahhoz eloszor le kell bontani ezt a korrupt, kirekeszto, igazsagtalan vilagi torvenyekre epulo vilagi tarsadalmat... az meg nem megy mashogy csak eroszakkal

ezek a fiatalok joreszt nem fanatikus muzulman nevelest kaptak, hanem vilagi iskolaba jartak, fuvet szivtak, piti buncselekmenyeket kovettek el, munkanelkuliek voltak, aztan tizenevesen, huszonevesen, sok kudarccal, beilleszkedesi nehezseggel a hatuk mogott fedezik fel maguknak az iszlamot, amit mondjuk a szuleik csak annyira gyakoroltak, mint egy atlag magyar a keresztenyseget, eppen hogy csak...

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 07:02:26

@mojoking77: 25? Az IQ-ja? Max ha négyzetre emeled. :-)) Az ilyen @Zsuzsi25: félék nyomorult életük okozta frusztráltságukat kompenzálják a vérszomjukkal.

röf 2015.11.14. 07:31:28

A rugózás innentől fölösleges, a hajó elment. (Illetve megjött...tele potenciális integrálandó meghívottal.)
Ahogy a mostani gyilkosok is integrálódtak. Látjuk...
Innentől már tökmindegy, hogy jön még tíz millió ebből a fajtából, vagy megállunk ennyinél. Ez is bőven elegendő a további és rendszeres terrorakcióhoz.
Párizsit fogunk enni innentől, ha ízlik, ha nem.
És a sok gyökér blogger innentől kezdve ne a kötelező focisulitól féltse a gyerekeit, hanem bármilyen rendezvénytől, ahol kettőnél többen vannak...

2015.11.14. 07:35:23

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Marseille eleg ismert a maga eleg eroszakos bunozesevel, a Kalasnyikov nepviselet lett az utobbi idoben, de Del-Franciaorszagban nem nagyon van olyan nagyvaros, ahol ne lennenek olyan utcak, ahova nem tanacsos belepni idegennek
Parizsban mondjuk az eszakkeleti keruletekben lehet egzotikus helyeket meglatogatni, Afrikaban erezheted magad, ha arra vagysz

midnight coder 2015.11.14. 07:35:37

@tiller foch: Azzal a különbséggel, hogy valamiért mégsem a keresztény fiatalok gyilkolásznak. Most viszont milliószám fogadják be a menekülteket, és ezeknek is lesznek gyerekeik. Ezek sem fognak beilleszkedni, és ezek is robbatgatni fognak. Sőt, ehhez még ki sem kell várnod a gyerekeket.

Amúgy ez még nem igazán komoly terrotcselekmény, ez csak egy pici akció volt. Pár tíz terrorista, 150-200 áldozat. Valószínűleg ezerszer ennyi terrorista van Európában, és több százszor annyi támogatójuk.

Semper Fidelis 2015.11.14. 07:37:45

No fingerprint, mi?

Megmondtuk, hogy nem lesz ez így jó. De hát ugye mi nem vagyunk ejrópéerek, meg vilommenszkultur bizony.

2015.11.14. 07:50:56

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): mondjuk keress ra Clichy-sous-Bois nevere, eleg erdekes hely, pedig hat az is Parizs

www.youtube.com/watch?v=1L0jxfyWBw0

Franciaorszag tele van ilyen kornyekekkel

2015.11.14. 07:59:25

@midnight coder: az illegalis migransok tobbsege a szocialis ellatorendszeren akar eloskodni, esetleg piti buncselekmenyeket kovetnek el (rablastol nemi eroszakig)
a terroristak azok lesznek dontoen, akik mar megmelegedtek nyugaton, de szembesultek azzal, hogy nem annyira jo az eletuk
ezek lesznek azok, akik elmennek az ISIS oldalan harcolni, meg nyugaton terrorcselekmenyeket kovetnek el

igen, johetnek terroristak, de home-grown jihadist a tipikusabb manapsag
persze egyertelmu, hogy nem lenne szabad beengedni az illegalisokat, ezt sajnos a ballibek nem kepesek felfogni
en liberaliskent latom, hogy az europai liberalizmusra a legnagyobb fenyegetest pont az iszlam jelenti
az iszlam ugyanis mindent tagad, ami a nyugati tarsadalomban ertek lett a felvilagosodas utan

2015.11.14. 08:02:20

@midnight coder: "Most viszont milliószám fogadják be a menekülteket..."

ezek nem menekultek, egyszeruen illegalis migransok, onnantol, hogy TOrokorszagbol tovabbmentek Europaba mar semmikeppen sem menekultek

gmihaly621 2015.11.14. 08:14:13

Hát, amit az elmúlt száz évben, és előtte, összenagyarcúskodtak mások rovására...Mi hungárusok aztán tudjuk...Sajna, nem volt érkezésük, hogy a törökökről kifaggassanak minket és a "Balkánt", viszont nyakló nélkül toborozták a saját muszlimjaikat a gyarmataikról. És Napóleon idejében, illetve a "nagy háború" idején, és sok más alkalommal gyakorolt "európai szupremácia"-mániájuk...Meg a Napkirály...Meg a "fény századában" összegondolt zavaros uralkodó eszméik sokasága, amelyeknek máig nyögjük a következményeit. Meg a Charlie Hebdo-stílusú "szólásszabad" pimaszság, körítve a nyavajgással, hogy jaj, ma senki sem támadta meg őket...Ja, és Trianon.

odamondó 2015.11.14. 08:17:03

@tiller foch: a bevándorlás ellen pont ugyanez az érv. A radikális muzulmán nem első generációs. (persze lehet olyan is) de ahogy írtad a második generáció aki frusztrált a "helyzete" miatt.

Most ebbe nem mennék bele, hogy a fehér valóban kirekesztő-e. Szerintem nem. Az ne a mi hibánk legyen, hogy egy népcsoportnak nincs kultúrája a tanulásra (vagy egyszerűen nem elég okos hozzá...). Nincs kultúrája ahol naponta minimum 8 órát dolgozni kell. A lakás az autó nem a levegőből van. Csak ezek a második generációs bevándorlók azt hiszik nekik ez jár hisz ő is "francia"! Amúgy meg nem kell messzire mennünk itt vannak a cigányok ugyanúgy integrálhatatlan népség ahogy az összes bevándorló.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2015.11.14. 08:21:29

Lehet, hogy nem szándékotok, de most pont a terroristák kezére játszotok, mert akaratlanul is részt vesztek a pánik kialakulásában.

Egyébként pedig ugyanezen átesett azóta Spanyolország (2004) és az Egyesült Királyság (2005 és 2007) is. A pánik pár hétig tartott, aztán business as usual, nem pedig korszakváltás.

Kampfer 2015.11.14. 08:23:07

Franciául beszéltek... A kalifátus lecsap Európára...

No, itt is van (sajnos) az élő bizonyítéka annak, amiről a józanabb európaiak beszélnek már hosszú hónapok óta! NINCS sikeres integráció! NEM LÉTEZIK az ennyire eltérő kultúrák közös társadalma! És VAN párhuzamos társadalom és az azzal járó társadalmi, kulturális és etnikai feszültség, illetve kockázat!
És sajnos beigazolódott (ismét), hogy a migránsok, illetve az ő integrációjuknak a kísérlete valós veszélyt, életveszélyt jelent a befogadó társadalmak számára. Beigazolódott (ismét), hogy jogosak azok az aggodalmak, amik miatt Kelet-Európa elutasítja az agybeteg merkel és sleppjének a hülyeségeit! Ismét igazolódott, hogy a migrációt támogató politikai erők simán vádolhatóak az európai államok érdekeivel ellentétes politizálással! Emberek életével kellett fizetni ezért az újabb leckéért...!

Vajon mit kellene beáldozni még ahhoz, hogy a merkel, a faymann, a juncker, a sz*rvári viktor, a csótány és a hozzájuk hasonlók felismerjék, milyen veszélyes az, amit képviselnek ebben a kérdésben???
Kamp.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 08:24:54

Nógrádi fél éve erről beszél, mire a liberálisok az indexen is, indítottak ellene egy lejáratókampányt.

Európa "vezetői" magukat és Merkelt védték a helyett, hogy idejében bevezették volna a megfelelő biztonsági intézkedéseket, pld. nem engednek be Európa területére egymillió "békés agysebészt".

Ez csak ez első a sorban, mert ahogy szorítják ki az ISIS-t a közel keleletről, úgy fog tért nyerni Európában. Van utánpótlás bőven, Merkel és a libsik gondoskodtak róla.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 08:29:17

@Kampfer: Szerencsétlen védtelen ny-európaiakra ráengedtek vezetőik egymilliós muszlim tömeget. Ráadásul totál ellenőrizetlenül. A németek nem hogy azt nem tudják kik jöttek be, de azt sem, hogy tízezren. vagy harmincezren.

Elég egyértelmű, hogy Orbánnak volt igaza és kíváncsi vagyok, bocsánatot kérnek e többek között az index újságírói, bloggerei a sok hazudozásért, vagy ráfogják a nácikra. Fél éve áramlanak be az EU-ba százezrek úgy, hogy semmiféle papírt nem kértek tőlük, sőt ha valaki megpróbálta (mi) a liberális média azonnal neki ugrott.

2015.11.14. 08:33:15

@♔bаtyu♔: azt azert tegyuk hozza, hogy Nogradi minden egyes megszolalasa alkalmaval elmondja, hogy o mennyire imadja Merkelt es a nemeteket
azt is elmondja, hogy nem kellene ezt csinalni, hogy beengednek tobb millionyi teljesen mas kulturajuk illegalist, de Merkel csak jot akar es hogy Merkelnek nincs alternativaja, ujra fogjak valasztani, mert amugy egy jo arc
szoval Nogradi is amellett, hogy mentegeti Merkelt meg a nemeteket, azert latja, hogy nem kellene befogadni minden senkihazi kecsekebaszot
de a vegen ugyis az lesz Europaban, amit Merkel akar, az pedig Europa veget jelenti
de Merkelt csak a joszandek vezeti... hogyne

csabakirályfi 2015.11.14. 08:33:16

@xxyati: Breivik nem volt bevándorló. Tiltakozott a bevándoroltatás ellen. Hogy ez így normális volt-e, azon rúgózhatsz, de hogy más ezköze lehetett volna vagy nem, azon nem. Elmondta úgy, hogy odafigyeltek.

csabakirályfi 2015.11.14. 08:37:03

@Liping: Az, hogy milyen nyelven beszélnek, az nem tünik túl relevánsnak, ha belegondolsz, hogy ki mindenki harcol az IS oldalán. A nyugati valóban többedik generációs, nem integrált, jövö nélküli fiatal lelkesen harcol az IS-ért, aztán hazamegy Európába. Pl. a migráns áradattal. Folytassam?

Conchobar 2015.11.14. 08:37:22

Valóban nagy hülyeség azt mondani, hogy minden arab terrorista. Mert ez nem igaz. Nem terrorista. Csak potenciális terrorista

Kampfer 2015.11.14. 08:38:28

@♔bаtyu♔: Üdv!
Igen, ez igaz. A tegnapi hír is kemény volt, fogalma sincs a német vezetésnek arról sem, hogy hányan vannak náluk! Továbbra sincs fogalmuk arról, hogy kik vannak náluk. Akiket regisztráltak, azok is lehetnek szinte bárkik! Ujjlenyomat...? Zseniális! Ami egyébként nem szerepel sehol, semmilyen nyilvántartásban. És nem beszélve a 'sérült' kezűekről, akiket ugyancsak hiába regisztrálnak...! Bejutnak? Persze. A veszély az, hogy bőven van már a nyugati társadalmakban is olyan ÁLLAMPOLGÁRI migránsleszármazott, akiket nem is nagyon kell győzködni ilyen szemétségek elkövetésére! És igen, itt jön elő az a nagy igazság, amiről a libbantak sajnos nem meggyőzhetőek! Ezek NEM INTEGRÁLHATÓAK! SEM ŐK, SEM A GYEREKEIK! Az 1-2% beilleszkedéséért pedig túl nagy áldozat a maradék 98-99% elmebeteg ámokfutása! Akkor inkább törölni kéne a projektet! No, idén a fritzek, svédek, franciák és olaszok ezt nézték be már qrvára! Onnan már szinte esélytelen lesz elzavarni ezt a sok mocsokszart! Félő, hogy csak most indult a 'projekt', jönnek majd az újabb fázisok is! Talán ideje lenne a nyugati határon is elkezdeni védekeznünk!?
Kamp.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 08:40:24

@mojoking77: Szerintem azért ne görcsölj, mert csak égeted magad. A fegyvereket már igen rég nem hátizsákban hozzák a határokon át és elég kevés az olyan ostoba, aki hozzád hasonlóan azt gondolja, ha nincs fegyver a hátizsákjában akkor az nyilván nem lehet terrorista.

Mégis mi a faszt gondolsz, egy fél éve tartó totálisan ellenőrizetlen bevándorlást nem fognak kihasználni a terroristák? Ezt legfeljebb csak a magadfajta ostoba gondolhatja, de azért te b+, itt osztod az észt hatalmas arccal.

A hozzád hasonló libernyák nagyarcúak csődje ez a francia merénylet, beleértve médiátokat is.

Kelly és a szexi dög 2015.11.14. 08:40:31

Szerintem a muszlim szélsőségesek röhögnek Európán:
egyre inkább úgy néz ki, hogy az ultraliberális felfogásban előadott emberi jogok és szolidaritás csak arra jó, hogy birkát csináljon az EU-ból - aztán csodálkozunk ha a farkasok ide jönnek és azt csinálnak, amit akarnak.
Én a magam részéről nem szeretném befogadni a nekünk a kvóta alapján szánt muszlimokat.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.11.14. 08:40:55

Az már régen véget ért. London Madrid nincs meg?

2015.11.14. 08:42:55

@odamondó: igen, szerintem se lenne szabad kinyitni Europa kapuit, mert ugyan nem az elso generacios bevandorlo, de a masodik, harmadik generacios mar terrorista lehet egykonnyen

a franciak kirekesztoek, persze erre nem lehet valasz a terrorizmus, de a francia tarsadalom eleg sok sebbol verzik, hatalmas a munkanelkuliseg, ami meg nem lenne szokatlan, durva, de az a helyzet, hogy ezeknek a Pied-Noir es afrikai, arab felmenokkel rendelkezoknek a munkanelkulisegi rataja messze magasabb, mint a feher franciake
csak hat a francia nacionalista logika szerint mindenki francia, aki francia allampolgar, a kirekesztes nem letezik, hiszen mind franciak vagyunk...
ja, a valosagban a helyzet azert picit mas
persze a fekete-afrikai meg pont nem arrol hires, hogy szorgalmas lenne, tanulni vagyna... szoval a pokhendi es kepmutato feher francia kispolgar osszetalalkozott a lusta es beilleszkedni se nagyon akaro, lazadozo feketelabuakkal, afrikaiakkal, arabokkal, megfejelve a gazdasagi valsaggal, a hulye francia politikusokkal es persze napjaink legnepszerubb totalitarius politikai ideologiaval, az iszlammal (ami nagyon nem egy liberalis, szekularis europai tarsadalomba illeszkedo ideologia)

Kampfer 2015.11.14. 08:45:54

@xxyati: Ostobaságot írsz! Ha visszaemlékszel, egy olyan svéd politikai erő nyári rendezvényére csapott le, amelyik MINDEN a nézeteivel ellentétes hangot és véleményt elhallgattatott és megbélyegzett. Lehetett volna erről vitázni vagy megoldást keresni? Esélytelen lett volna. Ment volna a nácizás. Hát úgy próbálta elmondani, ahogy tudta. Megcsinálta a 'projektet', utána még a legutolsó zugszennylap is az ő véleményére volt kíváncsi. El tudták hallgattatni a libbantak? Esélyük sem volt rá...! Amiről beszélt, volt benne igazság? De volt ám! Érdemes lett volna meghallgatni, megtárgyalni a véleményét? Az áldozatok és családjaik szerint és az ő szemszögükből mindenképp! És még néhány hét, és ez elmondható lesz az egész svéd társadalomról is! Sajnos későn fognak rájönni, hogy oda kellett volna figyelni a jelekre és az ellenvéleményekre!
Kamp.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 08:47:21

@tiller foch: Nógrádinak nyilván van egyéni véleménye Merkelről, de biztonsági szakértőként Merkel alatt Németország bevándorlási politikáját érti.

Egyébként kb. 2 hónapja mondta, hogy ki fog csúszni Merkel kezéből az irányítás. Ki is csúszott, a törökök leszarják, a görögök pláne, vissza küldeni nem tudja őket, a kvótát pedig a németeken kívül legfeljebb a hatalomért bármire képes Gyurcsány és a liberálisok veszik komolyan.

Ha lett volna esze, egy óriási kerítésrendszert épít a schengeni határokon, a többiek, szerbek, románok, akár fegyverrel is megállították volna a bevándorlást.

Eleve kevesebb ember halt volna meg, akiket be akarnak fogadni, azokat be tudták volna és költségében már rég megtérült volna.

Kampfer 2015.11.14. 08:49:54

@Kelly és a szexi dög: Jó meglátás! +1! De szerintem nagyon nem úgy áll a helyzet, hogy Kelet-Európára akárcsak 1 ilyen muzulmán szart is rá fognak tudni erőltetni! Nagyon komoly muníciót kaptak itt a kvótákat ellenző erők...! Az élet ismét jó nagy szelet fújt az ellenzők vitorlájába! A csótányék pedig magyarázkodhatnak és bazmegelhetnek az asztal fölött... Csak az elmebetegek nem látják ennek a mocsoknak a veszélyeit!
Kamp.

2015.11.14. 08:53:36

@mojoking77: "A fegyvereket is a hatizsakban hoztak magukkal?"

ezzel most kiallitottad magadrol a hulyesegi bizonyitvanyt
ezek a parizsi merenylok vajon honnan szereztek a fegyvereiket?
Marseille-ben most kb. 400 euro egy zsiruj bolgar gyartmanyu automata Kalasnyikov, az eszaki-afrikai zurzavarbol becsempeszett hasznalt darabok ennel is olcsobbak
loszer annyi van hozzajuk, mint a szemet
ez olcsobb, mint a USA-ben vasarolhato, legalis semi-auto AK verziok

na vajon honnan szereznek majd fegyvert a jovo muzulman terroristai!?
anyam borogass! eddig vajon honnan szereztek? hoztak magukkal hatizsakban Afganisztanbol? obazmeg!
meg robbanoanyagot... na azt is milye kurv@nehez szerezni vagy kotyvasztani...
valahogy csak tudtak szerezni anno Londonban, Madridban, most meg Parizsban

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 08:55:01

@Kampfer: A németek teljesen elvesztették az irányítást. Egyrészt mindenki oda továbbítja a bevándorlókat, szerintem sunyin a svédek is, másrészt a médiájuk hónapokig hülyítette a németeket. (És bennünket is, csak itt a német(?) tulajdonú liberális médiát nem nagyon veszik komolyan).

Szerintem a libsik is tudják ezt, de jó pár hónapja már nem képesek ellenőrizni az eseményeket.

Ez tipikusan az "így szoktam leszállni" eset, a ballibsimédia és a ballibsi "menekültnek" nevezi a napi tízezer bevándorlót és teljesen természetesnek tartja, hogy mivel menekültek, nem kell ellenőrizni őket a határokon. Mert már hónapok óta nem is lehet.

Orbán nagyon ügyesen kiszállt ebből a nagyon gusztustalan és európára nézve nagyon veszélyes liberális hazugságból, hülyítsék csak egymást. Szépen is látszik, azok az országok szívják meg a legjobban, akik bennünket bíráltak.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 08:59:34

@tiller foch: Nahát majd épp ez tudja, honnan jön a fegyver. Ez úgy képzeli, hogy átsétál a határon az ISIS tag, hátizsákja tele kézigránáttal.

Jónapot, látom üres a hátizsákja, akkor maga biztosan menekült. Mikor született, igen, értem, érdekes, az előző tízezer is magával egy napon született. Ott az a hölgy majd felírja a végzettségét, értem, nőgyógyász, nahát milyen fejlett lehet az atomtudomány és at orvostudomány Szíriában, képzelje, csak az előző tízezer között kétezer atomtudós és hatezer orvos van.

2015.11.14. 09:00:47

@♔bаtyu♔: a nyugat most tuti meg fogja szavazni a kvotakat, a franciak es az olaszok a nemetek melle fognak allni, eddig is a kvotakat tamogattak, de most biztos, hogy bevezetik
miert?
mert szet akarjak teriteni a szart kelet-europai gyarmataikon
mert ezzel le lehet lehetetleniteni a renitens lengyel, magyar, cseh es szlovak kormanyokat
ugyanis a kelet-europai kormanyok akar jobb (lengyel, magyar), akar baloldaliak (cseh, szlovak), annyira nem ment el az eszuk, hogy magukra huzzak ezt a muzulman migransaradatot
a nyugatnak viszont elemi erdeke, hogy ne csak ok szivjanak, sot, akar kelet-europai kormanyvalsagokat is eloideznenek, hogy ezzel olyan csatlos kormanyokat segitsenek hatalomra, amik elfogadjak a nyugati terveket
nyugaton mar megvalosult a terv, a lakossag jo resze mar muzulman vagy neger, "sajnos" Kelet-Europa meg tul feher, tul nemzeti, meg a szoci cseh es szlovak kormanyok is tul nemzetiek, ideje kicsit megporgetni a Coudenhove-Kalergi tervet, sose lesz Europabol az USA-hoz hasonlo olvasztotegely, ha Kelet-Europa ragaszkodik ahhoz, hogy oda ne menjenek muzulmanok

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:01:54

Az osztrákok is kiszállnak Sorosék balliberális cirkuszából?

"Már az osztrákok is kerítésnek nevezik a kerítésecskéjüket"

nemzeti.net/mar-az-osztrakok-is-keritesnek-nevezik-a-keritesecskejuket-3574258.html

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:04:43

@tiller foch: Pontosan így van, nagyon egyet értek ezzel. Merkelék rájöttek, hogy nem fogják tudni vissza küldeni az egymillió migránst és most próbálnak a szükségből erényt kovácsolni, Európa humánus.

Jó a hasonlat, saját szarukat terítenék szét.

Nem fogják tudni, hiszen ebbe az összes K-európai vezető hetek alatt belebukna.

Kampfer 2015.11.14. 09:05:39

@csabakirályfi: jogos! :-) Igaz, épp egy svéd hírt olvasok közben...
Kamp.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:06:10

"Gyilkolt a liberalizmus"

"De az Unió lassú haldoklásának maguk az unió vezetői adták meg a végső döfést. A nemzetállamok eltaposásával, a millió migráns meghívásával és pátyolgatásával, a liberális eszmék torkokon való letolásával, a sok hazudozással megölték a maguk kis szörnyszülöttjét.

Az unió tehát 2015. november 13-án meghalt. A haláltusa fájdalmas volt, vérrel teli. Áldozatok tömkelege Párizsban, az ikonikus, örök bohém, mindig vidám, csodaszép városban. A legendás belváros már soha nem lesz olyan, mint volt.

Ülésezhetnek, tervezgethetnek, tanácskozhatnak az uniós főmuftik, de a halottakat nem tudják visszahozni, a sokkot, amit a párizsi embereknek át kellett élniük, nem tudják meg nem történtté tenni. A rettegés most már velük él, és belekúszik minden európai ember lelkébe, szívébe. Mostantól gyanakodva nézünk körbe, ha pukkanást hallunk, összerezdülünk. És ezt köszönhetjük az unió vezetőinek. Közvetve ők a felelősek ezért!

A halálos áldozatokért, a terrorizmusért az unió vezetői a felelősek. Vajon ki és mikor fogja őket bíróság elé állítani? Ki és mikor fogja követelni felelősségre vonásukat? Mert én követelem!

Az unió halott, de Európát nem hagyhatjuk meghalni!"

Ad Dio 2015.11.14. 09:07:47

Semmit nem tudunk még a támadás hátteréről. Én az ítéleteimmel megvárom a konkrétumokat.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:08:42

@Ad Dio: Azért lehet sejteni:

"A szélsőséges internetes fórumok figyelésére szakosodott SITE Intelligence Group szombat hajnali közlése szerint a dzsihadista csoportok a közösségi portálokon, elsősorban a Twitter üzenőportálon ünnepelték a Párizsban elkövetett terrormerényleteket"

Pop40 2015.11.14. 09:10:00

@♔bаtyu♔:
" kvótát pedig a németeken kívül legfeljebb a hatalomért bármire képes Gyurcsány és a liberálisok veszik komolyan. "

Ez orbitális nagy baromság.
Egy hatalomért bármire képes ember pont azt a kvótát támogatná, ami max az emberek 10%-ának szimpatikus?:D

Ez nem hatalomvágy nála, hanem sima baromság.
Ma Mo-n Vityánál nincs hatalomvágyóbb ember.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:13:33

@Pop40: Na most Gyurcsányék szerint az emberek 75%-a támogatná a kvótát és nyilván komolyan is gondolja, ha aláírásokat gyűjtet.

Egy politikus nyilván hatalomvágyó, mi ebben a gond? A libsik hülyítik a szimpatizánsaikat azzal, hogy ők dehogy.

2015.11.14. 09:15:03

na ballibek, most majd lehet "Je suis Charlie" poloban tuntetni a terrorizmus ellen

de kozben persze az iszlammal semmi baj...
mondjunk nemet a rasszizmusra...
fogadjunk be minden illegalis, a zoldhataron papirok nelkul atgazolo, a torvenyekre szaro senkihazit...
Willkommenskultur...

de a kvotakat azert majd kepmutatoan megszavazza a nagyon befogado Nyugat, hogy ebbol a jobol nehogy veletlenul kimaradjon Kelet-Europa

Legyen Budapesten, Varsoban es Pragaban is forro parizsi hangulat!
Kezeket a magasba! Robbanjanak azok a bombak! Kelepeljen a Kalasnyikov! Eljen a multikulti!

Kampfer 2015.11.14. 09:15:08

@Pop40: Már hogyne lenne...! Viktor azért tűnik a legnagyobbnak, mert most ő van a pozícióban. A csótány is volt ennyire gusztostalanul pofátlan! Sőt! De ő még annyival rosszabb, hogy idehozna egy halom szar migránst is a nyakunkra! Maradjon csak meg a 3%-on a kis lapostetű!
Kamp.

William Kidd 2015.11.14. 09:16:15

Koszonhetjuk a liberalis, zold, marxista, zsido kommunista csurhenek, amely elarasztotta Europat evtizedek alatt mindnefele afrikai, azsiai, muszlim hulladekkal, a faju haboru megerkezett.

E.Katolnai 2015.11.14. 09:17:50

@tiller foch: köszönöm, h megszólítottál, ám mondanivalód lényegével nem tudok egyetérteni, mivel már közel 40 éve magam is külföldön lakom, sok mohamedánt volt szerencsém megismerni, együtt dolgozni, közelükben lakni stb. Még akkor is ha nem kap kemény fejmosással járó vallási nevelést, mégis a családban, klánon belül a tradíció él és virágzik, mely törvények érintik, befolyásolják a mohamedán fiatalok mentalitását, a befogadó társadalomhoz fűződő viszonyát, más kultúrkörülmények közt élő szomszédaihoz való hozzáállását. A mohamedanizmus kártékony szellemiségétől csak úgy szabadulhatna az átlagos mohamedán csávó, ha nem csak a vallásnak, hanem az egész családnak, klánnak hátatforditana már gyerekkorában, és normális emberek közt nevelkedne. Akkor nem lennének problémái az iskolai munkahelyi beilleszkedéssel, kevesebb súrlódást, megkülönböztetést érezne … Tehát a mohamedán csávó a vallása (kultúra, tradíció) miatt képtelen beilleszkedni a világi iskolába, a vallása miatt veszti el munkáját, a viselkedése miatt nem alkalmazzák, és ez hátráltatja a nem mohamedáokkal köthető barátságot is. Ám a mohamedanizmus teljes elhagyásával kevésbé rekesztenék ki magukat a modern-felvilágosult társadalmakból, szellemi-kulturális áramlatok sodrásából, kevesebb lenne a személyes és közösségi kudarc.
Tévedés pedig ne essék: ők, a mohamedánok a kirekesztők, önszántukból magukat rekesztik ki a középkori abnormalitások kábulatáért.

Pop40 2015.11.14. 09:19:10

@♔bаtyu♔:
"Na most Gyurcsányék szerint az emberek 75%-a támogatná a kvótát és nyilván komolyan is gondolja, ha aláírásokat gyűjtet. "

Ez épp a hülyeséget, és nem a hatalomvágyat bizonyítja.

Nincs az a hatalomvágyó ma Mo-n, aki kvótarendszerrel akarna hatalomra kerülni. Ami nem is baj, mert ennél nagyobb baromság még nem született az eu-i vezetők agyában.

2015.11.14. 09:21:57

@Ad Dio: valoszinuleg nem a helyi madarvedo egyesult tiltakozott igy a parizsi polgarmesteri hivatal kegyetlen, vedett madarak feszkeit veszelyezteto favagasi gyakorlata ellen

a francia gasztronomiaert fanatikusan rajongo nyugdijas japan turistak se igy szoktak kifejezni az elegedetlenseguket, ha aznap estere nem tudtak asztalt foglalni a kedvenc ettermukbe

ongyilkos robbantas meg kb. szaz ember legepkarabelyozasa
hol lattam en ilyet legutobb? varjal, nem ugrik be...
megvan: muzulmanok!

Pop40 2015.11.14. 09:23:24

@Kampfer:
"Viktor azért tűnik a legnagyobbnak, mert most ő van a pozícióban"

Fenéket. Vitya azért a legnagyobb (és nem csak "tűnik) mert mindent megtesz, hogy demokratikus úton leválthatatlan legyen. Elég csak a naponta átirkált tákolmányt, a mindenhova benyomott sameszokat, és a kamu indokokkal elkaszált népszavazási kezdeményezéseket megnézni.

Más kérdés, hogy a jelenlegi balfasz ellenzék még egy döglött legyet sem tudna leváltani, demokratikus úton sem.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:24:45

@Pop40: Nem, ez a hatalomvágyat bizonyítja. Gyurcsány nem hülye, legfeljebb nincsenek lehetőségei. Ezzel gyakorlatilag ő az egyetlen alternatíva az EU balliberális szárnyánál Orbánék ellen, tömik is rendesen pénzzel a cégét.

Az egy dolog, hogy ez itt irreális, Gyurcsány nyilván nem alternatíva, de ha Soros beletolt egymilliárdot a saját pénzéből még a Gyurcsányéknál is reménytelenebb Bajnaiba, ezek pláne beletolnak egy csomó pénzt Gyurcsányékba.

Az ostobaságnak látszó dolgok mögött általában ott van a magyarázat.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:26:34

@Pop40: "mert mindent megtesz, hogy demokratikus úton leválthatatlan legyen"

Minden politikus mint megtesz azért, hogy demokratikus úton leválthatatlan legyen, és ennek egyetlen valutája van, a népszerűség. Legfeljebb vagy sikerül, vagy nem.

2015.11.14. 09:31:32

@Pop40: nem nekem irtad, de azert erre annyit benyognek, hogy: TESSEK ELMENNI SZAVAZNI!
egyelore meg semmi akadalya, hogy Orbant levaltsak, csak egyszerubb diktaturat hallucinalni es elcsalt valasztasokrol hadovalni, mint beismerni, hogy 4-9%-nyi szavazonal tobbet egyik ellenzeki gittegylet se tud megszolitani
na jo, a Jobbik, meg jobb napjain az MSZP igen...
szoval van ellenzek, csak pont a legnagyobb ellenzeki part ugy nez ki, hogy a Jobbik
a ballib meg nem kepes felfogni, hogy talan iranyt kellene valtani, mert ha olyan dolgokat tolnak a nep arcaba, amit az nem akar, akkor csak a Fideszre meg a Jobbikra fog a magyar szavazni (marmint az a 35%-nyi valasztasra jogosult, aki majd megint veszi a faradtsagot es elmegy szavazni, de persze utana 4 evig minden valasztasra jogosult szaja jarni fog, hogy nem ilyen kormanyt akartak... hat bazmeg, szavazni nem kellett volna elmenni?)

Pop40 2015.11.14. 09:32:39

@♔bаtyu♔:
Nézd, én simán elhiszem neked, hogy Fletó annyira hatalomvágyó, hogy ezért támogat valamit, ami a társadalom max 10%-ának szimpatikus.

Érzek benne némi logikai bukfencet, de biztos csak azért, mert reggel van.;)

Nincs az a kutatás még Soroséknál sem, ami azt támasztja alá, h Mo-n kvótákkal (!) hatalomra lehet kerülni.
Innentől fogva marad a hülyeség, mint magyarázat, tetszik, vagy sem. :)

Pop40 2015.11.14. 09:35:28

@♔bаtyu♔:
De nem minden politikus irkálja át ehhez naponta az amúgy is egypárti alkotmányát, ülteti be főügyésznek a saját ex-képviselőjét, szabatja át magára nézve kedvezően a választási körzeteket, kussoltatja be mindenféle adókkal meg szankciókkal a médiát, nehogy rosszat merjen mondani, stb stb stb.

kewcheg 2015.11.14. 09:37:42

Nagyon bátor, egyenes cselekedet tök ártatlan, fegyvertelen nőket,férfiakat, gyerekeket lemészárolni, akik nem tudnak visszalőni. Valahol nem ismerős ez nekünk? Kb. 300 éven keresztül, mialatt az iszlám a közelünkben,vagy éppen bennünk volt ugyanígy tök ártatlan gyerekeket , nőket , férfiakat gyilkolásztak, illetve hajtottak el a Balkán nagy vásáraiba és neveltek belőlük engedelmes gyilkológépeket. Fel lehet-e becsülni azt a kárt, amit az iszlám okozott nekünk ezalatt? Ha valaki ebbe belegondol, nemhogy jópofát vágna Erdogannak meg a közelkeleti társainak, hanem minimum szóba se állna velük, amíg nincs kártérítés!!! Személy szerint nem akarok iszlámot, Európában az iszlámot be kellene tiltani.Tehát aki idejön, az legyen tisztában azzal, hogy itt nincs iszlám, mert az nemzetbiztonsági kockázat, kb. mint a szcientológia...

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:38:16

@Pop40: Mert nem vágod, hogy a hatalom megszerzésének első feltétele a pénz. A nagyon sok pénz, Gyurcsánynak reménye sem lehet egy ballibsi formáció élére állnia pénz nélkül.

Ez a te dolgod, mit hiszel, végül is nekem tökmindegy, hogy azt hiszed, Gyurcsányék azért gyűjtenek aláírásokat a kvóta mellett, mert Gyurcsány ostoba. Persze nyilván ez a legkönnyebb.

Pop40 2015.11.14. 09:38:46

@tiller foch:
Elcsalt választásról én egy szót nem írtam, talán olvasd el újra a kommentem.

Annak, hogy Vitya még hatalmon van, egyik oka az előző kommentben leírt "hatalommegtartó" technikái.
A másik a meg már szintén emlegetett balfasz ellenzék.

Szó nem volt elcsalt választásokról, nem tudom, hol olvastad ezt, nálam biztos nem.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.11.14. 09:39:19

A segítőknek statáriális kivégzés az Eiffel -torony tövében.
A tévé meg élőben közvetíti.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 09:39:33

@Pop40: Ettől elhiheted, még simán megbukna. Ráadásul épp a te logikád mentén, akkor épp az EU vezetőinek bevándorlás politikáját támogatná, hiszen így nem lenne konfliktusa.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.11.14. 09:40:56

Azért akkurvaanyátokat fideszgecik,hogy ebből is ballibezés meg gyurcsányozás lett.
Ritka egy kretén állatfaj vagytok ti!

dadddd 2015.11.14. 09:42:23

Borzasztóan sajnálom, hogy ártatlan emberek haltak meg azok miatt, akik hosszú évtizedek óta haszonélvezői a közel-keleti háborúknak.
A vallási fanatikusok szemében egy nép egyenlő a vezetőivel, és mivel őket sosem érinthetik meg, a védtelenek szívják meg.

Pop40 2015.11.14. 09:45:54

@♔bаtyu♔:
"Mert nem vágod, hogy a hatalom megszerzésének első feltétele a pénz. A nagyon sok pénz"

Én ezt abszolút értem, de a pénz önmagában még nem fog senkit hatalomra szavazni.
Hiába van korlátlan pénzed, ha a kecskebaszás kötelezővé tételével kampányolsz, NEM fognak megválasztani.

"végül is nekem tökmindegy, hogy azt hiszed, Gyurcsányék azért gyűjtenek aláírásokat a kvóta mellett, mert Gyurcsány ostoba"

Velem lehet beszélni. Győzz meg, hogy azért, mert ezzel akar hatalomra kerülni. ;)

Pop40 2015.11.14. 09:50:37

@♔bаtyu♔:
"Ettől elhiheted, még simán megbukna. "

Nemhogy elhiszem, le is írtam, hogy ehhez egy balfasz ellenzék is kell.
Nem lehetne, hogy elolvassátok előbb a kommentem, és CSAK UTÁNA reagáljatok rá?
:O

Hogyne lenne konfliktusa.
Csak nem Merkellel, hanem itthon.
Nézd meg Faymant, mennyire bejött neki, hogy hülyeségeket beszélt. Az osztrák szocdem szavazók fele világgá ment pár hónap alatt, és nagy csoda, hogy csak a fele.

Kampfer 2015.11.14. 09:51:55

@Pop40: Demokratikus úton leváltható, amennyiben nem kap elegendő szavazatot. El kell menni és leadni a szavazatot. Ilyen egyszerű. Az ellenzék pedig talán dolgozhatna azon, hogy a 40%-nyi otthonmaradót megpróbálják megszólítani. Lehetőleg ne a már eddig is elhasznált és ostoba libbant klisékkel! Amit a bokrostól a bajnain át a csótányig képvisel az (ún. 'demokratikus') ellenzék, az egy közröhej. Nem lepődök meg rajta, hogy a választók majd' fele így le sem szarja őket! Ezen persze a vityának is el kellene gondolkodnia, hiszen azokat ő sem tudja megszólítani. Egyszer ezért is benyújtja majd az élet a számlát!
De ez a poszt nem erről szólt. Hanem arról, hogy a különböző nézeteket az élet azért igazolja vagy cáfolja. Eddig nekem nagyon úgy tűnik, hogy a viktorékét igazolja, a csótány pedig ismét a fasz rosszabbik oldalán nyeldes (szerintem szerencsére)!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nem úgy, mint te...???
Kamp.

mojoking77 2015.11.14. 09:55:28

@tiller foch: @♔bаtyu♔: Jol van gyerekek, szovegertesbol mind a ketten kapatok egy egyest, leulhettek.
Mivel most pont raerek, elmagyarazom, hogy a hozzatok hasonlo, szellemileg fokozottan hatranyos helyzetu trolocskak is megertsek.
A mondat (a kovetkezovel egyut) azt jelentette, hogy az egeszet Parizsban terveletek ki, minden valoszinuseg szerint francia muszlimok (jo esetben masod-harmadik generaciosak), es ok is kovettek el. Valosznuleg turista- vagy tanlmany vizummal mentek torokorszagba, es onnan csatlakoztak az ISIS-hez, majd a kikepzesuk vegen ugyanezen az uton jutottak vissza is.
Mokas volt, tegnap este ugyanis eleg sokaig neztem felvaltva a CNN-t es a M1-et.
Az a tenyerbemaszo kis kocsog probalta nyomni a partpropagandat, mikor menekultekre utalo kerdest tett fel a francia nagykovetnek, aki gyorsan rovidre zarta a kerdest, miszerint csak egy kreten moshatja ossze a terroristakat a menekultekkel (valoszinuleg Viktor elfelejtette hivni a kotelezo velemennyel), illetve hajnalban meg probalkozott, hogy egy terroristet elfogtak, es bevallotta, hogy Sziriabol jott a menekultekkel, sajnos azonban valahogy ez is kamunak bizonyult.
Sebaj, frocsogjetek nyugodtan, hogy ti megmondtatok, ne is zavarjon, hogy mennyire alpari idiotanak is tartanak benneteket.

Pushmeup_pullmedown 2015.11.14. 09:55:29

@Kampfer: Minden csoport és minden egyén asszimilálható egy közösségbe a megfelelő módszerekkel, mint ahogy erre volt számos példa a történelem során. Nyilván úgy, ahogy jelenleg például Nyugat- és Észak-Európában teszik úgy nem működik és soha nem is fog működni. Európa nem képviseli az európai értékrend érdekeit, az a baj.

Magna cum laude Tigeri másztesz digrii 2015.11.14. 09:59:20

Előbb utóbb, bennünket, melegeket is szájatokra vesztek. Pedig azt inkább én szeretném.

Kampfer 2015.11.14. 10:01:59

@mojoking77: a mondandód igazságtartalmát el nem vitatva megjegyezném, hogy az ellenőrizetlen migránshorda megjelenése Európán belül nem csökkenti a kockázatokat (szerintem).
Továbbá a migránsok beözönlését annyiban nem hiba összemosni a terrorcselekményekkel, hogy az ilyen migráció és a jövevények várhatóan sikertelen integrációja a kikövezett út az ilyen cselekmények felé. A nagykövet itt szerintem tévedett és a tenyérbemászó kis köcsög kérdése végülis egy reális veszélyre irányult volna... Sajnálatos, hogy ezt a kérdést Európa vezetői nem merik föltenni, vagy ha föl is teszik, azt titokban, zárt ajtók mögött. Ezzel ellehetetlenítve minden értelmes vitát és döntést a problémával kapcsolatban.
Kamp.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 10:03:51

@mojoking77: Te tényleg ennyire ostoba vagy? Egyrészt az sem feltétlenül igaz, hogy Franciaországban tervelték ki, mert az is lehet, hogy az ISIS valamelyik szíriai bázisán, másrészt simán lehet, hogy az öngyilkos robbantók augusztusban még ott tülekedtek a Keletiben. Az nyilvánvaló, hogy a szervezők másodgenerációs iszlamisták voltak, nekik van nyelv, hely és emberismeretük. Szerintem vegyél vissza az arcodból.

Nem fröcsögünk öreg, csak helyreteszünk. Tudod ez két nagyon különböző dolog, még ha te egynek is érzed.

Kampfer 2015.11.14. 10:08:30

@Pushmeup_pullmedown: Szerintem az integráció (asszimiláció) egyrészt a közösség méretétől, a társadalmi-gazdasági körülményektől és a domináns társadalom módszereitől és saját magához való viszonyától füdd. Alapvetően egyetértek azzal, amit írsz. Én azonban vitatom a migráns közösség méretét (túl nagy), saját magához való viszonyát (menekül a közegéből, de megtartja a vallását, szélsőségeit, nem fogadja el a befogadó közösséget), valamint a befogadó társadalom saját magához való viszonyát (európai érdekek képviseletének negligálása, erőltetett pc kommunikáció, liberális-konzervatív ellentétek). Ebben a felállásban a migráció a párhuzamos társadalmak kialakulásának az egyik előidézője, a szélsőségek kialakulásának kikövezett útja és a befogadó társadalmak belső konfliktusainak a katalizátora. Ebben a helyzetben sem a migránsok, sem az európai társadalmak nem alkalmasak az integrációra és a valódi közös együttélésre. A következő szint a gettósodás, a párhuzamos társadalmak (és kultúrák) létrejötte, majd a nyílt ellenségeskedés, a végső szint pedig a terrorizmus és a de facto háború. Egy újabb szintet ugrottak meg a franciák...
Kamp.

Balt 2015.11.14. 10:13:09

@Pop40: Legyünk reálisak: ezek 2.-3. generációs bevándorlók lehettek megint, persze nyilván összefügg a közel-keleten előidézett helyzettel és a migrációval, ha másként nem, úgy, hogy az évtizedek múlva esedékes terrorista magvak csíráit most vetjük el.

Az viszont tiszta sor, hogy Charlie Hebdo után a francia titkosszolgálatok egy kalap szamócát sem érnek, de gyanítom, az összerópaiak még annyit sem.

Pop40 2015.11.14. 10:13:31

@mojoking77:
"az egeszet Parizsban terveletek ki, minden valoszinuseg szerint francia muszlimok (jo esetben masod-harmadik generaciosak)"

Akkor ezek szerint semmi gond a jelenlegi inváziós hullámmal, mert a mostaniak most még nem ölnek, hanem csak 10 év múlva fognak?

Azt meg, hogy az eddigi iszlám betelepítések milyen sikeresek voltak, le lehet mérni a pár évvel ezelőtti londoni meg párizsi zavargásokon. Mit ad isten, valahogy nem a tősgyökeres britek meg franciák gyújtogattak meg tomboltak akkor sem.

Balt 2015.11.14. 10:14:55

@Brix: Sejtettem, hogy Schengennek még az idén vége lesz. :(

Krisz11 2015.11.14. 10:15:52

Nem értitek? A problémákra a nagyobb sokszínűség, a multikulturalizmus erősítése és még több bevándorló a válasz. És kvóta szerint kell elosztani, hogy nekünk is jusson.
Européerként csak ebben hihetünk, meg kell nyitni a határokat. Egyébként is ők fogják kitermelni a nyugdíjunkat.

Pop40 2015.11.14. 10:17:46

@Balt: 10:13:31 neked is szól: engem valahogy nem nyugtat meg, hogy egy népcsoport "most" még nem öl, hanem csak 10 év múlva fog.

Ráadásul akkor ugyanez a lemez megy majd: A 2025-ben elkövetett terrortámadásokra azt mondják majd, hogy " de hát az elkövetők itt élnek már 10 éve, többen közülük itt nőttek fel, ki érti ezt"....

Zajlik Európa káoszba taszítása, gőzerővel.
Ha valaki csak fél éve mondta volna, hogy pont Merkel lesz az, aki tönkreteszi Európát, kiröhögöm.

Liping 2015.11.14. 10:18:37

@csabakirályfi: Ez még akár egy valós lehetőség is lehet (bár azt nem pontosan látom át, miért nem száll fel egy gépre), de a menekültek esetleges feltartóztatása, kinn tartása mennyiben akadályoz meg egy uniós állampolgárt abban, hogy hazamenjen?

Krisz11 2015.11.14. 10:19:40

@Balt:
"Az viszont tiszta sor, hogy Charlie Hebdo után a francia titkosszolgálatok egy kalap szamócát sem érnek, de gyanítom, az összerópaiak még annyit sem"

Bocs, de ez hatalmas ostobaság. Minden szakértő szerint 10-ból 9-et legalább elhárítanak (van aki szerint 100-ból 99-et is), de nekik sincsenek emberfeletti képességeik.,
Azt kell neked is megérteni, hogy minden terror támadást elhárítani kb a lehetetlen kategória.

Egy módszer lehet, nem engedsz be arabot meg négert.

tralalala 2015.11.14. 10:20:25

@Pop40: @♔bаtyu♔: szerintem a politika nem úgy működik, hogy ami a legnépszerűbb, azt kell mondani izomból, hanem úgy, mint a piac vagy a természet, hogy bizonyos "niche"-ket foglalsz le magadnak.
.
Pl. ha két sörmárka van a piacon, és az egyik már bepozícionálta magát a prémium kategóriába (ami a legjobban fizet), akkor megpróbálhatja a másik is, de egyszerűbb neki bepozícionálnia magát az "olcsó" kategóriába, ahol a másik sörmárkát ki tudja túrni. Így eléldegélnek ketten egymás mellett.
.
Vagy pl. a farkas a csúcsragadozó az erdőben, de attól még egy csomó másik állat is megél mellette, mert más életre specializálódtak. Persze ők nem csúcsragadozók, de azért megélnek.
.
Na ez szerintem kb. így van a politikában is. Orbán most a prémium kategóriás sör / csúcsragadozó, de ez nem azt jelenti, hogy az jár jól, aki megpróbál olyan lenni, mint ő, hiszen vannak más célközönségek, vannak más területek is, ahol Orbán nem erős, oda szépen be tud helyezkedni Gyurcsány.

Balt 2015.11.14. 10:21:27

@E.Katolnai: A franciák azért elég hathatósan tettek az "ügyért+ a múltban (is): a legtöbb muzulmán területet Franciao. gyarmatosította, Algéria máig kvázi francia függőségben van, de Szíria is francia érdekszfére (volt). Voila, itt a nem kívánt hozadéka.

tralalala 2015.11.14. 10:22:52

@Krisz11: Az az, meg eleve meg kéne érteni, hogy mitől van a terrorizmus. Szerintem azért, mert nem vagyunk elég toleránsak. Pl. a csúnya kereszteket a templomokról le kéne szedni, ezt a buta demokráciásdit betiltani, a nőket meg elfödni. Ha ezeket megtennénk, egyből kevesebb terrorizmus lenne!

pragmatika2 2015.11.14. 10:23:06

Bevándorlás=kultúrsokk=elszigetelődés, gettósodás,= frusztráció, kilátástalanság=radikalizáció.

Ez várható a most bevándoroltak esetében is. A kultúrsokk pedig nagyon mélyen beágyazott kultúrális reflexek különböző voltának, vagy egyenesen szembenállásának eredménye. Nem lehet csupán néhány nemzedék alatt letudni. Bármennyire is próbálják ezt most sürgősen pl. Németországban megoldani.
És minél nagyobb a migráns populáció, ez annál nehezebben megy, annál nagyobb a gettósodás esélye.
Fura dolog amit a Németek most művelnek. Simán befogadják az ellenőrizetlenül özönlő többnyire muzulmán bevándorlókat, de arra különös gondot fordítanak, hogy az európaihoz lényegesen közelebb álló kultúrkörből származó balkániakat simán visszapasszolják.

Balt 2015.11.14. 10:24:40

@Pop40: Ne érts félre, abszolút az európai szinten támogatott mostani bevándorlás ellen vagyok.

Kampfer 2015.11.14. 10:25:35

@Liping: Ezek nem menekülők, hanem közönséges migránsok. És nem, a migránsok visszatartása, kizárása nem a mostani feszültségeket orvosolná, a jövőbeni sokkal nagyobb méretű feszültségeket és társadalmi ellentéteket előzné meg! Ezt értsd meg: a migránsok visszatoloncolása, kizárása a jövőben konfliktusokat előzi meg! Akik már migránsok leszármazottai a franciáknál vagy a fritzeknél, svédeknél, azt ők sajnos már bebukták! Ennek láthatták az eredményét most éjjel. Ezen már nem segít a mostani kerítés és határzár. Az a (még) érintetlen társadalmakat és területeket óvhatja meg. A franciákon már nem tud segíteni.
Kamp.

Pop40 2015.11.14. 10:28:07

@tralalala:
Ez az elmélet igaz, csak ott bukik meg, hogy a politikában egy nyertes van: aki kormányra kerül.

Ha te a piacvezető prémium sör ellenében az olcsó szegmensbe pozícionálod magad, attól még simán sikeres lehet az üzleted.
Attól, hogy te nem az oroszlán vagy az erdőben, hanem "csak" pl farkas, még simán élhetsz, mint csúcsragadozó.

A politikában azonban ez így nem igaz, mert ott csak egy kormány van, nem gyárthatsz le mellé "árnyékkormánynak" egy másikat.
S aki huzamosabb ideig nem kerül kormányra, szükségképpen kikopik.

Balt 2015.11.14. 10:29:26

@Krisz11: A Ch Hedbo elég figyelmeztetés kellett volna, hogy legyen. Persze a migránsválság ezután kulminálódott (-dik), de tartok tőle, ezek a tetvek már évek, évtizedek óta itt voltak, de lehet, hogy már a nagyanyjuk is Franciaországban született.

Nyilván nem lehet mindent megakadályozni, főleg az autonóm magányos merénylők támadásait nem, de ez pont elég rendesen megszervezett, előkészített és összehangolt akciónak látszik.

tralalala 2015.11.14. 10:30:21

@Voznyák Pista: "Fura dolog amit a Németek most művelnek. Simán befogadják az ellenőrizetlenül özönlő többnyire muzulmán bevándorlókat, de arra különös gondot fordítanak, hogy az európaihoz lényegesen közelebb álló kultúrkörből származó balkániakat simán visszapasszolják. "

Jaj ne viccelj, a másmilyen bőrszínűekkel szembeni bármiféle ellenkezés az RASSZIZMUS :D Csak a saját bőrszínű embereket lehet ellenezni, mert az nem az :D

Balt 2015.11.14. 10:31:46

@Életunt Cápa: A válaszcsapás most megvolt "előre", Európa csak a levét issza, mint korábban.

Balt 2015.11.14. 10:34:27

@xxyati: A vektorok ide mutatnak, sőt, tisztán látszik: a migránshájpolás csak ráerősít.

tralalala 2015.11.14. 10:34:43

@Pop40: Eeegen, értem a logikád, hát, nem tudom igazából. Úgy értem nincs meg a szükséges rálátásom ezekre. Azért szerintem elég sok ideig el tud úgy lenni egy politikai párt, hogy nincs hatalmon, még meg is erősödhet közben, lásd Fidesz 2002-2010.
Egyet viszont elég biztosnak érzek, Gyurcsány egyik fő karakterjegye, hogy "nem Orbán". Ha most feladná ezt, és elkezdené ugyanazt mondani, mint Orbán, akkor az eddigi támogatóit elvesztené, újakat viszont nem szerezne, hiszen azok már orbánisták. Szóval ez biztos nem járható út.

pragmatika2 2015.11.14. 10:37:08

Az is érdekes, hogy a Franciák "kitettsége" mint célpont milyen erős . De én ebben is azt látom alátámasztva, amit az előbb leírtam. Adott egy magát "kultúrális nagyhatalomnak" tartó nemzet, ahová "elmaradott" területekről érkeznek bevándorlók. Van egyrészről egy liberális politikai közeg, amely alapján bárki azt hihetné, hogy az egész francia társadalom toleráns.
Aztán van egy hétköznapi kapcsolatrendszer a populációk között, ahol hatalmas válaszfalak emelkednek, egyszerűen a kultúrális különbözőségek zsigeri reakciói miatt.

Pop40 2015.11.14. 10:39:20

@Balt:
"de tartok tőle, ezek a tetvek már évek, évtizedek óta itt voltak, de lehet, hogy már a nagyanyjuk is Franciaországban született. "

Többek között itt a gond.
Az újonnan érkezőknél, aki gyanús, azt viszonylag egyszerű visszaküldeni.

De ha itt él 10 évet, a szintén gyanús gyerekét-unokáját már hová küldöd vissza?
Hisz nemcsak, hogy európai állampolgár, neki nincs is olyan, hogy "vissza", hisz ő sose élt európán kívül.

Ezt megelőzni csak úgy lehet, hogy rendkívül gondosan szelektált bevándorlókat veszünk csak át, és ők is csak az integráció végén kapnak állampolgárságot. (S közben persze rendszeres az ellenőrzés, dolgozik e, nem járatja e csadorban az asszonyt, beszéli e a nyelvet, stb.)

Amúgy nyilván mindenki sajnálja a szar helyen élőket, de nehogy már Európa dolga legyen az egész világ összes szar helyen élő emberét befogadni, csettintésre.

pragmatika2 2015.11.14. 10:40:38

@tralalala:

"Jaj ne viccelj, a másmilyen bőrszínűekkel szembeni bármiféle ellenkezés az RASSZIZMUS :D Csak a saját bőrszínű embereket lehet ellenezni, mert az nem az :D"

Én egyszerűen csak arra gondolok, hogy Európának bőven vannak még saját erőforrásai, nem feltétlenül van szükség a képzetlen, idegen mentalitású és kultúrájú "idegen test"-re.

ymel 2015.11.14. 10:45:26

már anno elviccelték ezt a franciák - Éretlenek c. film

tralalala 2015.11.14. 10:45:56

@Voznyák Pista: Tudom, csak a kettős mércén ironizáltam.

Pop40 2015.11.14. 10:56:13

@tralalala:
"Azért szerintem elég sok ideig el tud úgy lenni egy politikai párt, hogy nincs hatalmon, még meg is erősödhet közben, lásd Fidesz 2002-2010."

Ha emlékszel, Vityát már igencsak kikezdték, mikor 2006-ban elbukta a választást. Pedig az előzőről csak hajszállal csúszott le. (Rémlik még a "talán csak táltosnak alkalmas, nem operatív irányítónak"-szöveg?)

Sörben az "örök második" egy nyertes pozíció.
Azt jelenti, hogy dobogós, sőt, majdnem az első.

Politikában az örök második csak egy lúzer, akit mindig megver az első, hiába akar kormányra kerülni évek óta.

"újakat viszont nem szerezne, hiszen azok már orbánisták."

Ez tévedés, mert a legnagyobb (messze a legnagyobb) csoport nem az orbánisták, hanem a bizonytalanok, meg az "egyikre sem" tábora. Sokkal többen vannak, mint az összes párt hívői együttvéve.

Csak őket normális politizálással és saját gondolatokkal kéne megfogni, s ezt cseszi el a ballib: ők mindenre, amit Vitya mond, csuklóból rávágják az ellenkezőjét. (S persze vica versa.)
Csak ez a dolog ott megbukik, hogy a migránskérdésben Vitya azt mondta, az ég kék.
Bármennyire is rühellem Vityát, azért erre nem szerencsés azt mondani, hogy az ég zöld, csak azért, hogy mást mondjak, mint ő.

Balt 2015.11.14. 10:57:07

@♔bаtyu♔: Van benne valami: sajnos az IÁ visszaszorítása (é ezáltal az oldalukon harcoló sok ezer európai gyökerű terrorista visszatérése) további migránsáradatot fog eredményezni.

csak egy néző 2015.11.14. 10:59:17

"Európa "vezetői" magukat és Merkelt védték a helyett, hogy idejében bevezették volna a megfelelő biztonsági intézkedéseket, pld. nem engednek be Európa területére egymillió "békés agysebészt".

Ennyi okos batyu féle csak tudja a megoldást, hogy hogy lehetett volna megvédeni Európa határait.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/Greece_2011_subdivisions-hu.svg/800px-Greece_2011_subdivisions-hu.svg.png

Balt 2015.11.14. 11:00:58

@Pop40: Nincs vitánk ebben.

@♔bаtyu♔: Az lesz az álláspontjuk (amint bizonyossá válik, hogy "franciák" merényeltek), hogy ezért kell még jobban integrálni őket. :) :(( Magyarul: továbbra is mi vagyunk a "rosszak".

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 11:01:23

Reméljük, a berlini kancelláriahivatal lesz a következő célpont.

Balt 2015.11.14. 11:04:30

@tiller foch: Nógrádi ezer szállal kötődik Németországhoz, de ebben ettől függetlenül igaza van. Nem? Nincs alternatívája. Ha valahol, épp a franciáknál lehet olyan hatása, hogy a FN-t többé nem lehet negligálni, függetlenül attól, hogy ez jó-e, vagy rossz.

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 11:06:28

Majd ha eljön az ideje (el fog jönni az ideje), minden politikust és fizetett aktivistát bíróság elé kell állítani, aki részt vállalt ebben a multikulti libsi felforgatásban.

Exploiter 2015.11.14. 11:08:42

@mojoking77:

A muzulmánok x százaléka szélsőséges és annak y százaléka radikális. Ez lehet egy egész kis arányszám is. Ez a kis szám pont elég lesz, hogy évente egy-két ilyen eset beleférjen innentől a kontitensen.

Most mondd, ha 0 darab muzulmánt beengedsz, annak az x százaléka hány ember?
Nekem ez elég logikusnak tűnik.

Balt 2015.11.14. 11:13:58

@Kampfer: Norvég, bár ebből a szempontból mindegy, lehetett volna svéd is. Breivik elmebeteg volt(?) - bár azért a büntethetőségét ez szerencsére nem befolyásolja -, de jól látható: bárhol a világon kitermeli az ellenzőit a túlzásba vitt erőszakos liberalizmus. Minél erőszakosabb, annál szélsőségesebb válaszokat.

pragmatika2 2015.11.14. 11:19:51

Vajon megéri e akár egy Európai élet, hogy befogadjunk mondjuk 100 migránst ?
Súlyos kérdés, főleg az általános humánus szempontokat figyelembe véve, de itt most ezt kell átgondolni.
Én mindenképpen a kérdés Európán kívüli megoldására voksolnék.

Balt 2015.11.14. 11:20:41

@♔bаtyu♔: Bevallom, én azért tartottam tőle, hogy Orbán pont azért vonja magára (azaz Mo.-ra) a dzsihadisták haragját, mert keresztbe fekszik a céljaiknak a kerítéssel. Az ilyen merényletekkel a bevándorlás célországaiban maguk alatt vágják a fát. Ettől függetlenül számíthatunk hasonlóra Németországban is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.14. 11:21:11

Látom a poszt bevezetőjét, de hol van a poszt? Avagy ennyi lenne az egész mondavalód, kedves Hörcher Ferenc?

Balt 2015.11.14. 11:22:44

@♔bаtyu♔: @Balt: Ezzel együtt teljes sikernek látszik a kerítés, voltaképpen meglepően, magam is elismerem és támogatom, de azt legalábbis mindenképpen, hogy gátat kell vetni a migránsáradatnak.

Hari Seldon 2 2015.11.14. 11:23:35

@Brix:
OK. tegyünk fel, hogy nemengedik ide a migránsokat. - Hozzáteszem: Én sem szeretem hogy jönnek.
De: jönnek. Mit kéne tenni? Ha nem mehetnek erre, mennek arra.
Szóval a kérdésem: mit kéne tenni? Lelőni őket az EU határán? Aztán a harmadik naptól egy sem akarna jönni? Ez lenne a megoldás a megállításra? Mert más hatékony nincs. - Az előbbi kérdést cinikusan tettem fel.
Tehát a kérdés adott. A megoldás sajnos sokkal komplexebb, és valószínű hogy sokkal drágább. Az USA-ban elnökválasz van. Egy évig semmit nem csinálnak. Addig ez a helyzet nem változik meg lényegesen.

InteriorLulu 2015.11.14. 11:24:55

11/13, nem pedig fordítva. Ha már 9/11, amit nyilván te sem 11/9-ként írsz/mondasz.
A következetesség erény, sőt bizonyos esetekben, mint ez is, követelmény. Különben egyszerűen semmi értelme ilyet írni.

Balt 2015.11.14. 11:25:16

@tiller foch: A törekvés erőnek látszik, de remélem, előbb bukik meg Hollande, Merkel és Renzi, mintsem sikerre vinnék.

pragmatika2 2015.11.14. 11:26:14

@Balt:

A Breivik esettel kapcsolatban,
Azért azt fűzzük hozzá gyorsan, Európában kb. 10 évente egy ilyet követ el Európai,
Míg ha jól számolom ez csak Franciaországban már a második muszlim elkövetésű merénylet az idén. Ehhez hozzájön + az is, hogy a muszlimok népességbeli aránya "még" jóval kisebb, mint az őslakosság.

2015.11.14. 11:26:37

@Liping: sok nyugati fiatal, aki kiment az ISIS oldalan harcolni eleg forro helyzetben talalta magat, sulyos buncselekmenyeket kovettek el iraki, sziriai hadszintereken (sok orszagban mar az is buncselekmeny, hogy kulfoldi allam fegyveres erejeben harcol valaki, nemhogy meg terrorszervezettel all kapcsolatban), rengetegen kozuluk aktivak voltak kozossegi oldalakon, utolag be is jelentettek nyilvanosan, hogy hova mentek, propagandat fejtetteezert ki az iszlam allam mellett, sokukra felfigyeltek a nyugati nemzetbiztonsagi szolgalatok, erdeklodtek utanuk ismeretsegi korukben, csaladjuknal, esetleg konkretan korozest adtak ki ellenuk.
Az o nevuk az europai hatarorizeti szerveknel kozkezen forog, ok a sajat utlevelukkel, sajat szemelyazonossagukkal mar nem mehetnek vissza Europaba. Egy belga, francia, brit, nemet, holland dzsihadista nem fogja egesz eletet leelni a sziriai pokolban, par ev alatt megunjak a dzsihadozast, hianyozni kezd nekik a nyugati jolet es biztonsag vagy egyszeruen szepen lassan kilovik aloluk az Iszlam Allamot az oroszok es amerikaiak es akkor haza kell terniuk. Ertheto modon nem egy hosszu bortonbuntetesbe akarnak visszaterni, hanem uj eletet szeretnenek kezdeni. Ha "menekultek" koze vegyulve ujjlenyomatvetelt megtagadva sikerul nyugatra eljutniuk (ami eddig tobb szazezer embernek sikerult), akkor uj eletet fognak kezdeni. Esetleg meg egy valodi szir utlevelet is vettek mondjuk Isztambulban vagy Raqqa-ban ezer euroert, igy teljesen uj neven fognak uj eletet kezdeni, mindegy hogy hany embert fejeztek le vagy hany jazidi not eroszakoltak meg.

Az olasz partiorseg mar elfogott, kimentett egy tuneziai faszit egy "menekulteket" szallito hajorol, akit korabban 7 vagy 8 evre iteltek Olaszorszagban terrorizmus vadjaval. Aztan kiutasitottak orokre. O ugy gondolta, hogy jo otlet visszaterni a migransaradattal... az olaszok ujjlenyomat alapjan azonositottak es kiszedtek a tomegbol. Ha ez az illeto a balkani utvonalon erkezik Europaba, akkor a mai allas szerint eljuthat akar Svedorszagig is anelkul, hogy barhol ujjlenyomatot adna. El lehet kepzelni, hogy hany koztorvenyes bunozo, terrorista vagy akarki aramlott az utobbi honapokban Europaba. Egy eroszakolo, rablo, aki a zurzavarban kiszabadult a bortonbol, vajon miert maradna Sziriaban vagy Irakban?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.14. 11:27:13

@Lord_Valdez:

"Egyébként pedig ugyanezen átesett azóta Spanyolország (2004) és az Egyesült Királyság (2005 és 2007) is. A pánik pár hétig tartott, aztán business as usual, nem pedig korszakváltás."

Csak akkoriban nem lángolt belső háborúktól a fél Közel-Kelet, továbbá nem özönlött évi 1 millió muszlim Európába.

Charlie Hebdo (OK, hogy szar szennylap, de akkor is), majd a mostani terrortámadások - szerinted ez csillapodást vagy még több merényletet vetít előre?

2015.11.14. 11:31:21

@Pop40: nem nalad, de minden masodik ballib blogger ezen rinyal, hogy elcsalta, aranytalan a rendszer (mindig is az volt a rendszervaltas ota, direkt lett ilyenre csinalva), gyikka valtoztatott stb.
kozben emberek nem mennek el szavazni
ha meg elmennek, akkor inkabb a fideszre szavaznak, ha veletlenul az ellenzekre, akkor meg inkabb a jobbikra szavaznak, mint a ballibekre
szavazatok nelkul nem lehet valasztast nyerni

pragmatika2 2015.11.14. 11:32:50

@Hari Seldon 2:

"Szóval a kérdésem: mit kéne tenni? Lelőni őket az EU határán? "

Az USA határán úgy tudom tűzparancs van. Nagyon gyakorlatiasak tudnak lenni, ha a szükség úgy hozza (ahogy azt egy szabad országban illik).

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 11:35:18

Ha teszem azt, én lennék a mekkai ajatollah, elégedetten dőlnék hátra a nyugati kormányok ténykedését látva és nem akasztanék be nekik ilyen akciókkal. Úgy tűnik, az iszlamisták épp úgy nem képesek logikus gondolkodásra, mint az Európát jelenleg (még) irányító liberálisok. És ennek nagyon nem lesz jó vége, az biztos.

we dont want arabs here..So what 2015.11.14. 11:35:52

Karácsonyra Európa nagyobb része hangos lesz a bombáktól és merényletektől. Ez teljesen nyilvánvaló volt és az most is. NEM LEHET MEGLEPETT SENKI se Franciaországban se máshol.

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 11:37:18

@Hari Seldon 2:
"Szóval a kérdésem: mit kéne tenni? Lelőni őket az EU határán?"

Fején találtad a szöget. Le kell őket lőni az EU határán, ha illegálisan akarnak határt lépni. Az aknazár azonban ennél is jobb megoldás lenne.

csabakirályfi 2015.11.14. 11:40:48

@Liping: Az európai országok többedgenerácios bevándorló állampolgárai nem egészen legálisan mennek ki harcolni az IS-ért. Így az a divat, hogy amikor hazafelé tartanak legálisan, akkor sokukat lekapcsolják a határon. Akkor is, ha csak csalódtak az IS-ban. Viszont menekültként "legálisan" mehetnek mindenfelé.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.14. 11:41:36

@Tudományos libsizmus:

"Az aknazár azonban ennél is jobb megoldás lenne."

Nem hiszem. Előre küldik a nőiket, az aknák felrobbannak alattuk, a férfiak meg sértetlenül átjutnak az aknazáron. Aztán pótolni kell az aknát és az egész kezdődik elölről.

Szerintem akkor már jobb a lőfegyver.

2015.11.14. 11:45:34

@Tudományos libsizmus: mekkai ajatollah?
az erdekes lenne, az ajatollah siita klerikus tudommal :)

Meridian74 2015.11.14. 11:49:09

Most láttam a híreket, az kezem ökölbe szorítva.
Megmondtam, baszki, megmondtam, hogy ez lesz!! Vissza lehet keresni május-június környéki hozzászólásaimban.

Ki kell zavarni az összes arab gecit Európából, de még az arab pofával rendelkezőket is, nem ide valók, lusta mocskos gyáva népség!!

Olcsó munkaerő kell?! Akkor hozzanak indiából, meg ázsiából (távol keletről) munkaerőt, az nem csak hálás lesz a lehetőségért, hanem még szorgalmasak is!

A kurva anyját az összes liberális fasz megmondóembernek és politikusnak! Nem az ő hozzátartozóit gyilkolták tegnap le!

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 11:50:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ebben igazad van, erre nem gondoltam. Valóban az elsőként célzott lövés, majd figyelmeztető lövés (a jegyzőkönyv miatt) tűnik a legjobb megtoldásnak.

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 11:52:54

@Meridian74:
Indiából? Isten őrizz attól. Láttál te már indiai "munkaerőt"?

Meridian74 2015.11.14. 11:56:51

@tiller foch: "es a folyamat vegen persze ott az iszlam, ami egy igazsagos tarsadalom hazug kepet igeri nekik
hatvanas evektol nyugaton ugyanigy egy igazsagos tarsadalom hamis igeretevel csabitott a kommunizmus is"

Mivel az iszlám vallás valójában nem vallás, hanem politikai rendszer vallási köntösbe bújtatva, éppen ezért be kell tiltani, mint a fasizmust!

Vagy normálisnak tartja itt valaki azt, hogy egy vallás azt írja elő a "hívőknek", hogy más vallásúakat vagy különösképpen az ateistákat, vallástalanokat meg sőt meg kell ölni? Vagy szabadon becsaphatod a más vallásúakat, ha nem tudod megölni? Stb? Mivel ez mind benne van a Koránban, Szírában, és a Hadírban (amely 3 együtt az iszlámm vallás) vagy mi a rossebben!

Meridian74 2015.11.14. 11:59:42

@Tudományos libsizmus: Láttam. Jobbak, mint az "arabok". Sokkal. De őket se hasonlítsd magadhoz vagy más fehér emberhez. Nem véletlenül "olcsó" munkaerő...

Azért az is sokat elárul, hogy Dubajt nem az arabok építették fel, hanem az indiai és a többi ázsiai nyomorult országokból származó "rabszolgák". Az arab NEM(!!) dolgozik!

Az araboknak csak pénzük van erre, de csak addig amíg van olcsó olajuk.

László Medve 2015.11.14. 12:11:44

Lehetne jó kis rasszista (nyilván csak a libbantak beszélnek előítéletről, a realisták empirikus élmények (közvetett és/vagy közvetlen) alapján mérlegelnek) dumát nyomni a robbantásokkal kapcsolatban, de valójában nincs értelme, mert itt a kultúrák háborúja zajlik, sajnos az iszlám több, mint 600 évvel lemaradt a valóságról, megspékelve az idióta törzsi hagyományok vallási előírásként értelmezésével.

Balt 2015.11.14. 12:12:01

@Ad Dio: OK, bár szerintem elég egyértelmű a kérdés. Érdekel a véleményed, ha majd kialakult. :)

Most hallom: az IÁ magára vállalta az akciót.

@Pop40: Viszont szinonim Sorosnak és Európa vezetőinek véleményével. Egyelőre...

2015.11.14. 12:16:44

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): lehet, hogy te csak beleokadtal ide a komment szekcioba es utana eltuntel behuzott farokkal? Hazugsaggal vadoltal meg, aztan eltunsz. Tipikus ballib patkany. Nesze meg egy kis egzotikum Franciaorszagbol:

www.youtube.com/watch?v=i-NweUPhuaU

ha erdekel, Cité neven futnak ezek a gyonyoru helyek Franciaorszagban vagy banlieue neven emlegetik oket (bar ez csak annyit jelent, hogy elovaros, de azert van egy negativ konnotacioja a szonak)
nem annyira jarnak mar be ilyen kornyekekre a rendorok, csendorok kettesevel se, inkabb pancelautoval, csapatosan, de csak ha mar nagyon nem tehetnek mast

nesze meg egy kis egzotikum, a latszattal ellentetben nem a Kozep-Afrikai Koztarsasagban, Liberiaban vagy a Kongoi Demokratikus Koztarsasagban lett felveve a video, hanem Clichy-sous-Bois-ban, Franciaorszagban
csak hat ott ilyenek az etnikai aranyok es ez a helyi kultura csucsa

www.youtube.com/watch?v=uIKc1Vw-CsI

László Medve 2015.11.14. 12:18:56

@Voznyák Pista: @ymel: Igaz: "Szorgos népünk győzni fog!".

László Medve 2015.11.14. 12:23:25

@Voznyák Pista: Ha egyszer valaki nagyhatalom volt, azaz "kiélezett papajával" harcoló népeket gyarmatosított és továbbra is nagyhatalomnak hiszi magát, ezért a volt gyarmatok népességét nyakló nélkül befogadja, az bizony szar helyzetbe kerülhet. Természetesen még csak érintőlegesen a franciákról írtam.

2015.11.14. 12:24:58

@Meridian74: eleve egy vallasnak mi koze az allamhoz? miert lenne egy vallasnak politikai terve, miert akarna egy vallasi elvek szerinti allamot letrehozni (dar al-Islam)?
milyen alapon rendelkezik egy vallas az ahhoz a felekezethez nem tartozok eleterol, sorsarol, milyen alapon fogalmaz meg ateistakra vagy mas vallasuakra nezve akarmilyen eloirast?
ha a katolikus egyhaz valamit mond a hazassagrol, abortuszrol, homokosokrol, az a katolikusokra esetleg erosen ajanlott vagy kotelezo onkentes alapon, mivel abba a felekezetbe tartoznak, de a katolikus egyhaz ugy altalaban az emberekrol, allamrol, a vilagrol kotelezo ervenyu kinyilatkoztatast nem tehet

marpedig az iszlam pontosan ezt teszi, szepen felosztotta a vilagot muzulmanokra es kiirtando, megeroszakolando hitetlenekre, ezert en sem tekintem vallasnak az iszlamot, hanem annak tekintem, ami: egy totalitarius politikai ideologia

2015.11.14. 12:26:33

Most ebből tényleg sokan azt szűrik le, hogy a mezítlábas menekültek a hibásak? Nem véletlenül szélsőséges közel-keleti politikai szervezetek, az európai fehér ember segítőikkel akik pénzért bármit eladnak?

László Medve 2015.11.14. 12:27:18

@Krisz11: Milyen igazad van, ráadásul szépek is, született feministák, LMBTQ támogatók és a jó tulajdonságaik még felsorolásra sem kerültek. 8-)

László Medve 2015.11.14. 12:29:57

@randomgenerator: Igen és az empirikus élmények alapján sajnos joggal, egészen addig, ameddig a menekültek maguk nem működnek együtt önként a hatóságokkal pl. a radikális hajlamúakat megnevezve.

2015.11.14. 12:32:16

@László Medve: milyen joggal illetve honnan ismerjék egymást? közel-kelet nem egy 200 emberes falu. él ott legalább 300 millió ember. ez olyan mintha téged vernének meg mert egy román ellopott egy tyúkot.

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.14. 12:33:55

már megint végetért?
Az utóbbi években már annyiszor véget ért, hogy számontartani sem tudom.

Pop40 2015.11.14. 12:36:53

@tiller foch:
Én nem vagyok ballib blogger.

A rendszer valóban aránytalan lett. A kihívónak sokkal nagyobb teljesítmény kell, hogy győzzön, mint a fidesznek.

Ez azonban nem menti az értelmes ellenzéki alternatíva hiányát.

Hari Seldon 2 2015.11.14. 12:44:15

@Meridian74:
Igen. Lassan el kell jutni a közbeszédnek arra a szintre, hogy az iszlámot be kell-e tiltani. A szientológiát is betiltották már Franciaországban. Errőlis megindulhatna egy débat. Aztán kell persze hozzá pár év (évtized) meg még vagy öt hat robbantás. És meglesz. Cinikusan elemezve, ez lehet egy lehetséges jövő.

pragmatika2 2015.11.14. 12:44:49

@Tudományos libsizmus:

"Indiából? Isten őrizz attól. Láttál te már indiai "munkaerőt"?"

Én nagyon sokat láttam, havonta sorban állnak segíjért.

2015.11.14. 12:48:07

@randomgenerator: mondjuk ennyire artatlan "menekultek" ezek:
nation.foxnews.com/2015/04/19/muslim-migrants-arrested-allegedly-throwing-christians-sea-after-brawl

amelyik muzulman az eleve egy olyan totalitarius ideologia kovetoje, ami arra utasitja, hogy meggyilkolja a masvallasuakat, ateistakat

en, mint ateista roppant mod serelmesnek tartom, hogy van egy olyan ideologia a Foldon, ami szerint engem ki kell irtani, mert nem hiszek Allahban meg a Koran szerint is pedofil profetajaban, Mohamedben
ilyen totalitarius ideologiakkal szemben nem vagyok tolerans

ahogy egy zsidotol se varjak el, hogy tapsoljon a nacizmusnak, naciknak, ugy nekem se kelljen mar keblemre olelni egy olyan embert, aki abban hisz, hogy a Koran a tokeletes konyv, es pont a Koran olyan utasitasokat tartalmaz, ami alapjan az en fejemet alkalomadtan elvalaszthatjak a testemtol szorgos, hitbuzgo muzulmanok

tobbek kozott erre celzok:

quran.com/2/193

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.14. 12:48:37

@tiller foch: "elvtárs" aztán 2014-ben még annál is aránytalanabbra változtatták az elvtársaid, hogy meglegyen a 2/3 ami nem lett volna meg a változtatás nélkül...

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 12:49:30

@tiller foch:
Nos, ezeket ott pl. Clichy-sous-Bois-ban agyon kéne lőni egy árva szó nélkül. Ótvaros gané söpredék. De őszintén szólva nem tudok együtt érezni a franciákkal, mert maguknak csinálták ezt a kuplerájt.

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 12:52:13

@Meridian74:
Ezen az alapon a zsidó vallást is be kéne tiltani, mert az egy az egyben ugyanez. Persze nem mintha ellenezném.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.14. 12:55:21

@Hari Seldon 2:

"meg még vagy öt hat robbantás"

Jó lesz oda 50-60 robbantás, vagy még annyi sem lesz elég az idióta ballibsiknek, hogy észhez térjenek. Náluk az ideológia győz a józan ész fölött, ezért még 50-60 robbantásról is elmagyarázzák, hogy a mi hibánk, amiért kirekesztők vagyunk a békés muszlimokkal.

Lásd annak a nőnek az esetét, akit egy szegélyszervezet tagjaként erőszakoltak meg muszlimok. A szervezete lebeszélte arról, hogy feljelentést tegyen, majd amikor mégis megtette, kirúgták.

Vagy a pár napos esetet, amikor az Olaszországból kiutasított iszlám terrorista visszaszivárgását elhallgatták az olasz hatóságok.

2015.11.14. 12:56:04

@Pop40: az aranytalan rendszer nyugaton is jellemzo, mondjuk a brit rendszer total aranytalan, megis a UK-t a demokracia fellegvaranak tekintik
a kihivonak meg kell verni a kormanypartokat... ez minden rendszerben igy van, igen, lejthetne jobban a kisebb partok fele a rendszer, de egyszeruen a mai ellenzek annyira total alkalmatlan meg az ellenzeki szerepre is (nemhogy kormanyzasra), hogy nincs olyan rendszer a Foldon, ami gyozelemre segitene oket

en sem orulok, hogy a kisebb partoknak nem kedvez jobban a rendszer, az LMP-t sajnalnam, ha kiesne az orszaggyulesbol, de nem en irom a szabalyokat

ha aranyosabb rendszer lenne, akkor most a Jobbiknak is sokkal tobb kepviseloje lenne az orszaggyulesben, akkor meg a ballib partok ajvekolnanak, hogy a fasisztaknak kedvez Orban Viktor
nincs olyan valasztasi rendszer a vilagon, ami ezt az ellenzeket legalisan hatalomra segitene
a kekcedulas valasztas... anno 1947-ben... na olyan szabalyokkal esetleg gyozhetnenek, mashogy nem
tessek meggyozni az embereket, hogy tobben szavazzanak rajuk, mint a Fideszre, ilyen egyszeru

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.14. 12:57:33

@Tudományos libsizmus:

A zsidó vallás is buzdít a gójok becsapására, de a legyilkolásukra azért nem.

Persze miért is ölnék le az aranytojást tojó tyúkokat?

Balt 2015.11.14. 12:57:35

@mojoking77: A Fb falát iszlám zászlóval kitapétázó edző bácsi és csemetéje C. Ronaldoval a rapid integráció csodája. Egyelőre. De a dédunokái is potenciális veszélyt jelentenek Európának.

2015.11.14. 12:59:25

@fidesz maszop dk egykutya: nem tudom te milyen elveket vallasz, de nekem a Fidesz-KDNP-sek nem elvtarsaim
igen, a rendszer aranytalanabb lett, hogy meglegyen a 2/3
geciseg?
geciseg
ha nem valtoztatnak, akkor nyert volna az ellenzek?
nem
vannak aranytalanabb rendszerek Europaban?
perszehogy vannak
demokratikusak?
igen, demokratikusak

Orban egy geci?
igen, ez is egy elterjedt velemeny :)

Balt 2015.11.14. 13:04:47

@Krisz11: Ja, azt ne feledjük: Az elnök jelenlétében játszott francia-német meccsre szervezték az akciót. Mint az ábra mutatja, nagy "sikerrel". Meg lennék lepve, ha francia titkosszolgálatoknál és/vagy BM-ben nem hullanának felek.

2015.11.14. 13:09:10

@Tudományos libsizmus: igen, a franciak erosen ludasak abban, hogy most ilyen kupleraj van az orszagukban
gyarmatositas, Afrika es a Kozel-Kelet kirablasa, De Gaulle, majd baloldali, 68-as fordulat, idiotizmus... ismerek nem egy franciat szemelyesen, nem mondanam, hogy alacsonyan hordjak az orrukat, pedig nincs mire felvagni szemelyes teljesitmenyuk es erdemeik alapjan

az a legjobb, hogy a franciak jo resze, akiket ismerek, azok expatok, menekulnek az elhetetlen Franciaorszagbol, de kulfoldon jo reszuk abbol el, hogy o francia es elvezi a felejuk megnyilvanulo pozitiv eloiteletet (mert a franciak milyen kifinomultak, mekkora kultura stb. blablabla), csak eppen hazaterni nem tudnak, mert egyreszt nincs munka, masreszt meg ok otthon nagyjabol senkik, a franciaorszagi megelhetesi koltsegek miatt panaszkodnak allandoan, Parizsban egy szobat berelni se tudnanak a fizetesukbol, csak kulfoldon adjak elo a Grande Nation buszke fiait

mondhatnam, hogy megerdemlik, amit kaptak a sorstol, de az geciseg lenne
ilyet senki sem erdemel

2015.11.14. 13:09:42

@tiller foch: Klasszikus esete a copy paste, konetxtusból kivett gyűlöletkeltésnek.
Az a rész nem valamiféle fehér ember kiirtásra buzdít hanem önvédelemre háborús időben.

Ajánlom figyelmedbe.
www.aboutjihad.com/terrorism/quran_misquote_part_2.php

Nem tudom hogy lehet valaki annyira buta, hogy felüljön ilyen baromságoknak. Ez olyan mintha a szerb emberkereskedő miatt téged bezárnának 25 évre.
Idézzek a móri banrakblás cikkeiből? Releváns lenne azt bebizonyítani, hogy a magyarok mennyire kegyetlen nép, és hogy te egy lelketlen tömeggyilkos vagy?

Kampfer 2015.11.14. 13:18:16

@randomgenerator: a mezítlábas menekültek nem hibásak ebben a merényletben. Ahogy persze nem is menekültek, hanem közönséges migránsok, illegális határsértők. Semmi több...! Közönséges illegális határsértők. Ők nem a hibásak, ők a potenciális veszélyforrások. Ahogy a lehetséges veszélyforrásokat ki kellene iktatni, úgy ezeket a mezítlábas migránsokat szépen vissza kell fordítani. Két eset lehetséges.
1. Megfordulnak, visszamennek és kivárják, amíg a politikai és mindennapi helyzet normalizálódik. Addig segíteni lehet őket a táborokban. De nem befogadni.
2. Nem fodrulnak meg, hanem ellenszegülnek és továbbra is menetelni akarnak keresztül mindenen. Ebben az esetben az adott ország joga eldönteni, hogy hogyan védje meg magát és a területét. Ha nem megy szép szóval, akkor megy erővel. Ha nem elég a kerítés, akkor szóljanak a géppuskák, világítson a lángszóró és pattogjanak az 'ugró bettyk'! Ez így megy... Illetve így kellene mennie.
Kamp.

Meridian74 2015.11.14. 13:20:20

@Voznyák Pista: OK, értem én ;) - de azokat akit te láttál, azokat az indiaiak sem tudták elviselni, elüldözték maguk közül, és így vannak már most is köztünk...

Meridian74 2015.11.14. 13:25:16

@Tudományos libsizmus: Mikor robbantottak utoljára zsidó "szélsőségesek", mondjuk kínában, ott ahol őket amúgy nem szeretik? Vagy Európában? Igaz, hogy a palesztinokkal kutyául bánnak, na, de az is igaz, hogy a palesztinok is arabok... ugye?

Egyébként meg a zsidók nem esnek messze az araboktól. Egymásnak közeli rokonai.

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 13:30:22

@Meridian74:
Szemrevételezés alapján én semmi különbséget nem láttam a nyáron a baross téri paki és a pár utcával arrébb, mondjuk a Népszínház utcában szambázó idevalósi testvére között. Nekem abszolúte csereszabatosnak tűntek.

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 13:33:41

@Meridian74:
Miért robbantanának? Az ő rögeszméik irányítják Európát.

Amikor nem ők irányítottak, pl. '45 előtt az akkori Palesztinában, robbantottak ők is rendesen. Az a jelenség, amit ma közel-keleti terrorizmusnak könyvelünk el, annak idején a zsidó betelepülők által lett elindítva.

2015.11.14. 13:39:29

@Kampfer: Nem tudom a népirtást mennyire tűrné a világ. De rég nem volt egy világháború. Viszont ha lesz akkor abból a párszáz millió halottból valószínűleg mi is kivesszük a részünk. Sajnállak ha annyira buta vagy, hogy ártatlan emberek halálát kívánod. Remélem sose kerülsz olyan helyzetbe, hogy az életed mások könyörületén múljon.

Balt 2015.11.14. 13:40:07

@Balt: fejek

@Voznyák Pista: Pontosan. Merkel anyó keblére öleli a kebabosokat, a csatlakozás küszöbén álló délszlávokat meg kiebrudalja. Nooooormális?

Meridian74 2015.11.14. 13:40:18

@randomgenerator: Igen, mivel a mezítlábas megélhetési menekültekből, akik egyébként Nike meg Adidas 50-100ezres cipőkben mezítlábaskodnak, lesznek nem sokkal később a radikális őrültek, akik az iszlám nevében robbantanak.

A mezítlábas menekültekről ugyan az alábbi iropmányban nem olvashatsz, mivel ez pont neked és nekünk szól Sharia törvénye a NEM muszlimoknak - éppen ezért komolyan ajánlott elolvasni! (Will Warner dán pszichológus irománya, magyarra lefordítva):
www.dzsihadfigyelo.com/wp-content/uploads/2015/07/Sharia-t%C3%B6rv%C3%A9ny-nem-muszlimoknak-ebook-1506211.pdf

2015.11.14. 13:42:17

@Meridian74: Ha ez igaz lenne akkor a közel-keleti országok mind 5x-10x olyan gazdagok lennének, mint mi és arany életük lenne otthon.
Valahogy nem ez jön le az ilyen képekből.

justiceinconflict.files.wordpress.com/2014/08/syria-rubble.jpg

A tények makacs dolgok.

Meridian74 2015.11.14. 13:42:24

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Lásd annak a nőnek az esetét, akit egy szegélyszervezet tagjaként erőszakoltak meg muszlimok. A szervezete lebeszélte arról, hogy feljelentést tegyen, majd amikor mégis megtette, kirúgták."

Válaszképpen a nő helyében a segélyszervezetet is feljelentettem volna, BŰNPÁRTOLÁS okán.

Meridian74 2015.11.14. 13:47:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A zsidó vallás is buzdít a gójok becsapására, de a legyilkolásukra azért nem.

Persze miért is ölnék le az aranytojást tojó tyúkokat? "

Ennyivel okosabbak a zsidók. Az arabok sötétek, mint a bőrük. A vallásuk sem más, mint a zsidó vallás lekoppintása és politikai rendszerré való átformálása. Az összes szentjük mohamed kivételével mind az ószövetség prominens alakjai.

Éppen ezért betiltandó, nem vallás ez, kérem szépen.

Amúgy kurva szépen hangzik az, hogy az iszlám tiltja a kamat szedését. Aha. Ez úgy működik, mikor kölcsönért mész az arab bankba, akkor a bank megveszi helyetted a megvásárolandó vagyontárgyat, majd jóval drágábban adja el neked, 0%THM-re.
A jóval drágábban azt jelenti ebben az esetben, hogy inkább választanád a legmocskosabb zsidó uzsorást, mint ezt.

László Medve 2015.11.14. 14:19:12

@randomgenerator: Ismét csak az empirikus észlelésre hivatkoznék, azaz, ha jön egy nagy csomó ember (csak a példa kedvéért férfiak egy csoportja) és egy személy intésére indulnak meg vagy kiabálnak (lsd. a Keletinél), akkor - ám bizonyára hibásan - levonom a következtetést, hogy együvé tartoznak és ismerik egymást, ha viszont ismerik egymást, akkor, ha annyira be akarnak illeszkedni, ki kell vetniük a csoportból a radikálisokat (amely szó ugyebár szélsőségest is jelent). Ha én nem bújtathatom a hatóságok elől a menekülő rokonomat, mert bűnpártoló lennék, akkor - már csak az egyenlő jogok alapján legalább - ez a jog a migránst sem illeti meg.

Meridian74 2015.11.14. 14:45:11

Mellesleg még valami. Az arabok mind gyáva, szar népség. Látszik, hogy háborúznak. A (jól képzett) reguláris hadsereg elől futnak, mint a nyulak, majd mennek "bosszút" állni a civileken, gyáva robbantásokkal - majd ezen örömködnek, táncolnak...

Meridian74 2015.11.14. 14:47:41

@randomgenerator: "Valahogy nem ez jön le az ilyen képekből."

A képekből nekem az jön le, hogy nem tudnak háborúzni, mert a csatához gyengék és gyávák. Amit a képen linkeltél, azt mind maguknak köszönhetik.
Ahogyan mi magunknak köszönhetjük a széthúzás okán Trianont, úgy ők ezt a saját széthúzásuk, kapzsi egosita mohóságuk okán köszönhetik ezt maguknak. Szíriában 1200+ harcoló törzs van jelenleg is, akik egymással hadban állnak... viccnépség.

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.14. 14:49:07

@Tudományos libsizmus: Már nincs meg "elvtárs" MÁR nincs. De akkor megvolt.

2015.11.14. 15:00:33

@randomgenerator: Sziria nem volt csoro orszag, az, hogy belinkelsz egy kepet a lerombolt epuletekrol az nem azt jelenti, hogy regebben is szar volt
persze nem volt szabadsag, de anyagilag nem alltak olyan rosszul foleg a nyugati orszagreszben, a varosias agglomeracioban, ahol az alavita kisebbseg es a keresztenyek eltek

LIbanon tortenete a jo pelda arra, hogy mi lesz egy kereszteny tobbsegu orszaggal, ha a muzulmanon felulkerekednek, regen meg kifejezetten gazdag orszag volt, aztan elkezdtek iszlamosodni, mert ugye eredetileg keresztent tobbsegu volt, aztan mara mar kb 1/3 kereszteny, 1/3 siita, 1/3 szunni a lakossag
na vajon kik harcolnak folyton minden kis szar miatt? ja, hogy a muzulmanok
Libanon ma se szar hely, koszonhetoen annak, hogy meg kitartanak a keresztenyek, a palesztin menekultek aradata persze jol megrengette az orszagot, utaljak is oket a libanoniak, mert csinaljak a balhet, destabilizalnak minden orszagot, ahova betettek a labukat (Jordaniaban is csak a baj van veluk)
a siitak a Hezbollah-al sajat allamot uzemeltetnek az allamon belul, vallasi fanatizmus, csak eppen siita
szuper, Libanon a Kozel-Kelet Svajca volt, aztan a siitak es szunni muzulmanok csinaltak belole egy csatateret

Köldök_szösz 2015.11.14. 15:03:21

@Meridian74: aztán az ázsiai veszedelemmel lesz majd bajod.

2015.11.14. 15:18:00

@randomgenerator:

"Fight them until there is no [more] fitnah and [until] worship is [acknowledged to be] for Allah. But if they cease, then there is to be no aggression except against the oppressors."

"And fight them until there is no more Fitnah (disbelief and worshipping of others along with Allah) and (all and every kind of) worship is for Allah (Alone). But if they cease, let there be no transgression except against Az-Zalimun (the polytheists, and wrong-doers, etc.)"

"Fight them so that there will be no disbelief in God and God's religion will become dominant. If they change their behavior, there would be no hostility against anyone except the unjust."

"And fight with them until there is no persecution, and religion should be only for Allah, but if they desist, then there should be no hostility except against the oppressors."

"And fight them until persecution is no more, and religion is for Allah. But if they desist, then let there be no hostility except against wrong-doers."

tok aranyosak, hogy addig kell harcolni, amig csak Allah vallasa nem gyoz, ha beadod a derekad es muszlim leszel, akkor megkimelhetek
milyen bekes...
en ateistakent ezt az eletem elleni fenyegeteskent ertelmezem

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 15:49:17

@Tudományos libsizmus: Nem bírtad ki egy kis zsidózás nélkül KISZ titkár elvtárs?

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 15:50:58

@Kampfer: Géppuskáznál? Nem fogadod be a menekülteket? Az IKEÁ-ban is elbújhattál amikor a bátyus keresett téged az Őrsön.

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 15:51:59

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Akna, lőfegyver. Látom nácik, nagyon belelovagoltátok magatok.

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 15:55:41

@Tudományos libsizmus: Elsőként célzott lövés, utána figyelmeztető? Na te aztán az igaz fotelhős vagy, akinek ezek szerint sosem volt fegyver a kezében. Hülyegyerek! Ha hullában talált golyó nem kormos, akkor az azt jelenti hogy az volt az első, te faszfej!
A szakértő kapásra megállapítja. Minek ugatsz amikor nem értesz a fegyverekhez?

Papageno68 2015.11.14. 16:02:47

@Pop40: Az idióta Orbán Viktor meg némi aprópénzért kóser papírokat ad, minden ellenőrzés nélkül bárkinek. Szerinted hol küldik be a kiképzett, a telefonján vagy a tabletjén millió adatot cipelő fanatikust az EU területére? A balkánon keresztül ezer veszélyességi faktor közepette. vagy simán néhány ezer euroért?

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:04:18

Bocsánatot kértek már a balliberálisok, hogy besétált egymillió muszlim bevándorló a támogatásukkal, vagy megvárják a következőt?

hitelkártyahalmozó 2015.11.14. 16:06:55

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Ez a @Tudományos libsizmus: nem az eszéről volt híres sosem. :-)) A katonaságnál amikor az őrségre készítik fel az embert, ez az egyik amit elsőként megtanítanak, hogy a ballisztikai szakértő kapásra megmondja a töltényből hogy az volt az első. De hát gondolom a KISZ titkár elvtárs kinyalta a megfelelő segget hogy ne kelljen katonának állnia.

hitelkártyahalmozó 2015.11.14. 16:07:36

@♔bаtyu♔: Mi köze ehhez a balliberálisoknak?

Hari Seldon 2 2015.11.14. 16:14:41

@Meridian74:
Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy aknazár. Miegymás. Nem lehet elfelejteni, hogy nálunk is vagy egymillió ember dolgozik a hadiiparban. Idén adtunk el Katarnak meg Egyiptomnak Rafale-ket. A Thales hatalmas üzleteket csinál. Mi lenne a dolgozók sorsa, ha összebalhéznának a politikusaink a muzulmánokkal nyilvánosan? Ezért kell ezt okosba elintézni. Most akar jönni az Iráni elnök, hogy vegyen Airbus-okat. Ezt is figylembe kell venni. Szóval szerintem cinikusan hangzik, de ki van számolva ennek a költsége. egy millió ember meg családjaik élete, másik oldalon az áldozatok. A Thales is úgy van vele, hogy ha nyírják ki egymást a barmok, de szerintem ennek a tragédiának a lehetősége IS bele van számolva az egyenletbe...

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:17:16

@hitelkártyahalmozó: Te ezt megkérdezed??????????? Gondolod, hogy ballibsik nélkül beléphetett volna az EU-ba egymillió bevándorló ellenőrizetlenül? Az összes balliberális politikus, a média, a szimpatizánsok Orbánt és Mo-t nácizták, mert védekezni merészelt. Még akkor is, amikor 2 napig visszatartottuk a migránsokat, mert a németek nem adtak engedélyt a belépésre. A németek mélyen kussoltak, a balliberális média és pártok pedig nekünk estek, hogy nem engedjük a "menekülteket" tovább a szabadság felé.

A szlovének hetekig nem merték kimondani a kerítés szót a nemzetközi reakcióktól félvén, a balkán országai titokban kérnek tőlünk módszertani segítséget, mert félnek Európa balliberálisairól.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:18:42

@Hari Seldon 2: Igen jól látni, hogy 2 hónapja Merkelék még az időt húzták, ma pedig már kicsúszott a kezükből az irányítás.

tiItsál ki te gyökér 2015.11.14. 16:18:50

@Tudományos libsizmus: " Valóban az elsőként célzott lövés, majd figyelmeztető lövés (a jegyzőkönyv miatt) tűnik a legjobb megtoldásnak. "
- Ja abba a jegyzőkönyvbe, ami alapján a katonai ügyészség megindítja a nyomozást ellened a fegyverhasználat miatt és tutira el leszel kaszálva.

hitelkártyahalmozó 2015.11.14. 16:21:24

@♔bаtyu♔: Semmi köze ehhez a liberalizmusnak. Egyszerűen egyetlen modern ország sem teheti meg hogy lövet ezekre. Orbán sem tud mást tenni, mint másfelé tereli őket. Kezeltesd már magad! Teljesen elhatalmasodtak rajtad a fóbiáid.

Hari Seldon 2 2015.11.14. 16:22:26

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Megint cinikus válasz: Ha nincs nő, nincs utánpótlás sem a jövőre nézve.

Hari Seldon 2 2015.11.14. 16:28:09

@♔bаtyu♔:
Merkel ott hibáta ell, hogy azt hitte civilizált embereknek üzen. Az ukránok miért nem indultak meg Kelet Ukrajnából?
Amit mondott, annyi volt, hogy HA valakit üldöznek, be kell fogadni. Ez ilyen közel keletinek ez hogy jön le? Hurrá, bakker mehetünk mind... Kb így. Szóval a lényeg hogy nem az arabok fejével gondolkodott.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:28:22

@hitelkártyahalmozó: inkább te kezeltesd magad, mert megteheti és meg is teszi. A bolgárok már elkezdték. Az USA-ban is lőnek. Vagy ezek nem "modern" országok?

Majd nézd meg, hogy van köze a liberálisokhoz, mit gondolsz, mi miért tudtunk kerítést építeni? Eltaláltad, mert a libsik jó mélyen vannak a kukában. Persze figyeld majd a többi államban is a bevándorlás és a helyi libsik közötti összefüggéseket. Pld. lengyelek, később osztrákok, németek.

hitelkártyahalmozó 2015.11.14. 16:32:12

@♔bаtyu♔: Nincs köze a liberalizmushoz. A diktátor hajlamhoz van köze Orbán részéről. Mániás vagy kicsihuszár, a tízezer okádásoddal a blogokon. :-))

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:32:32

@Hari Seldon 2: Merkel valójában nagyrészt megkapta a muszlim világ szemetét, a ballibsik támogatásával. Most már szabadulna tőlük, de nem fog menni, ahogy szokták mondani, szarnak-húgynak nincs gazdája.
Merkelt pár hét múlva valószínűleg fel is áldozzák, úgy jár ahogy Gyurcsány.

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.14. 16:33:24

@Meridian74: érdekesség, hogy az a reguláris hadsereg ami elől futnak, az is nagyrészt "gyáva szar" arabokból áll :DDD

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:33:36

@hitelkártyahalmozó: Zavar mi? Az a jó. Élvezd csak faszkalap:)))

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:34:33

@fidesz maszop dk egykutya: Azért ott már az oroszok parancsolnak. Nem véletlenül érnek el sikereket.

hitelkártyahalmozó 2015.11.14. 16:37:14

@♔bаtyu♔: Dehogy zavar! Jó látni hogy ilyen elmebetegek az Orbán hívők. :-))

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:40:19

@hitelkártyahalmozó: Persze, nézd már meg kiket néznek manapság elmebetegnek ,youtube, forumok, bármi jó, és bármilyen nyelven :DDDDD

Én olyan januárra teszem, hogy megbukik.

hitelkártyahalmozó 2015.11.14. 16:42:22

@♔bаtyu♔: Tudjuk hogy te a neten éled az életed. Szánalmas vagy. Szar egy életed van, de meg is érdemled.

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 16:44:51

@♔bаtyu♔: Na ezt megjegyzem. Biztos ami biztos csinálok rá nicket. :-))

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 16:46:22

@♔bаtyu♔: 12 ezer okádással nem kérdés hogy ki görcsöl. :-))

♔bаtyu♔

Adatlap

♔bаtyu♔ 0 bejegyzést írt és 12012 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

turulpinа 2015.11.14. 16:50:47

@FBI különítmény: Még vagyunk az MSZP székházban és várjuk a liftet, benne téged az ügyeletes buzit.

tоpоrtyánzsóti 2015.11.14. 16:53:40

@batyu szerint januárban megbukik Merkel: Te mi vagy itt geciláda? Éber elvtárs? Számolod, figyeled a hozzászólásokat mint anno munkásőrként kis geci?

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 16:56:37

Libsi rögtön nézi hány hsz-ed van B+, Le sem tagadhatják ezek milyen tojásból keltek ki:DDDD

Hari Seldon 2 2015.11.14. 16:57:16

@♔bаtyu♔:
Szállj már le erről a ballibbsi vonalról. Nem fekete fehér a kép. Magyarországon mindig a fideszmaffia ellen szavaztam. Itt meg a Sárközy féle (vagy inkább Juppé) vonal a legszimpatikusabb nekem. Ennyit a bal-jobb koordináta tengelyről.
(Merkel sem kifejezetten nem balos. idei évig baromi erős pozícióban volt a németeknél)
Na majd 2017-ben javíthatunk, aztán elmegy a szerencsétlen Hollande.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 17:03:02

@Hari Seldon 2: Kit érdekel te kire szavaztál? Gyurcsányról és a többi politikusról beszélek akik ballibsi politikusok. (Belföldön). Hogy te is az vagy? Hát azt leszarom, te ebben a történetben nem játszol, ha csak te nem súgsz Gyurcsányéknak és te nem írod a ballib médiát.

Merkel egy percig nem maradhatna helyén ha a libsik nem akarnák. Rövidesen be is fogják áldozni.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 17:05:46

"Már vannak olyan visszhangok, hogy tegnap éjszaka választották meg Marine Le Pent Franciaország következő elnökének."

Krisz11 2015.11.14. 17:14:39

"Megint gyilkolt a liberalizmus"

Teljesen egyetértek.

Hari Seldon 2 2015.11.14. 17:16:39

@♔bаtyu♔:
Pont erről beszéltem, hogy te ott a kis homokozóban beálltál erre a bal jobb tengelyre, innen kívülről nézve nekem most már tökmindegy, melyik maffia van ott.
Itt viszont nagyon nem mindegy. Úgy kell egyenlőre lavírozni, hogy a hülye muzulmányok megvegyék a hadiiparunk fegyvereit. ebből él egymillió ember itt.
És szépen lassan legyen törvényen kívüli a muzulmán vallás itt (kell hozzá néhány évtized).

Hari Seldon 2 2015.11.14. 17:18:14

@♔bаtyu♔:
Akkor felbomlik az EU. Egyébként nem hiszem. Ha látnád tv adásban. Olyan exaltált idióta kapkodó benyomást kelt. Szerintem a republikánusok közül kerül ki valaki.

2015.11.14. 17:20:32

Megint itt van ez a batyufasz gennyláda az összes aberrált nick-jével. Orbán fizetett propaganda gépezete működik az ellopott állami vagyonokból, így jut pénz az ilyen tetvek kifizetésére. Ennek viszont nem csak ez a baja, hanem az, hogy a nagyanyja meg az anyja is libsi családoknál volt cseléd anno. Így ez a szerencsétlen annak a betege, hogy libsiktől származik és nem tudja elviselni. Menj orvoshoz, te hülye.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 17:20:48

@Hari Seldon 2: Ha nekem mindegy melyik maffia lenne itt, jók lettek volna nekem a ballibsik is.

Szerintem idővel felbomlik az EU.

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 17:34:18

@turulpinа: Mi van batyu? :-)) Gyorsan nicket váltottál? Az emeszpé lift nagyon megmaradt benned, amikor Kóka megdugott benne téged.

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 17:36:25

@tоpоrtyánzsóti: Újabb nick? Látszik a cirill karakter ám batyukám! :-))

@♔bаtyu♔: Ma is megbukott a EU. :-)) Merkel majd januárban. :-))

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 17:38:50

@Krisz11: Inkább mesélj, mi van a közgazdasági Nobel díjaddal? Mi van a dollár hiperinflációjával?

www.eco.hu/legfontosabb-temak/brutalis-eroben-a-dollar/

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 17:44:45

@Meridian74: Te hülyegyerek! Jelenleg a kurdok elől futnak, akik minden csak nem reguláris hadsereg.

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 17:45:27

@♔bаtyu♔: Az a helyzet geciputtony, hogy nagyon megtetszett nekem ez a nick. :-))

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 17:46:21

@batyu szerint januárban megbukik Merkel: Ha megbukik, legfeljebb alijázol faszkalap. Két légy egy csapásra :DDDDD

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 17:49:38

@batyu szerint januárban megbukik Merkel: Nekem is tetszik, hogy neked tetszik mert nagyon szépen hirdeted, hogy nem viseled te igazán jól aki más véleményen van mint te. Ez pedig inspirál engem is faszkalap, ha valami kedvencem, akkor a magadfajta libsi vergődése.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 17:50:09

@batyu szerint januárban megbukik Merkel: Ez nem álmodás hanem reménykedés gyurcsánycsicska.

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 17:51:49

@♔bаtyu♔: A remény hal meg utoljára. :-)) Látom nagyon csípi a szemed ez a nick. Megtartom. :-))

batyu szerint januárban megbukik Merkel 2015.11.14. 17:54:01

@♔bаtyu♔: Hehehe, szóval téged inspirál. :-)) Oszt honnan veszed hogy én liberális vagyok?

2015.11.14. 18:06:45

Sajnos bekövetkezett az ami várható volt. Azonban ez még semmi, mert folytatódni is fog. Jönnek majd a további városok, merényletek. Európa lesz a következő Közel-Kelet. Köszönhetjük ezt az agyhalott európai vezetőknek, akik töretlenül hisznek abbban a multikultiban ami már évtizedek óta látszott, hogy nem működik. Köszönhetjük nekik, hogy állandóan Európa lakosságának elöregedését szajkózzák és ezért kellenek nekik a "bevándorlók". Viszont ha ezek a "bevándorlók" halomra gyilkolják Európa népeit, akkor inkább Európa lakossága öregedjen el. Nem kell beengedni őket, nem pléddel meg étellel és vizzel kell őket fogadni, hanem sortűzzel. Ki kell őket tenni Európából. Soha, de soha nem fognak integrálódni, sem az első, sem a második, sem a harmadik, sem a századik generáció! Mindenki biztos lehet benne, hogy ez csak a nyitány volt. Dezső András rácuppanhatna erre a merényletre és megkövethetné Nógrádi Györgyöt.

2015.11.14. 18:13:56

Mégis mi a fészkes fenét vártak, amikor papírok nélkül zöldhatáron milliók jöttek Európába ebben az évben?
Mi a búbánatot gondoltak Európa vezetői, a nyugati országok vezetői, amikor a "menekültek" 80-90 %-a fiatal életerős férfiakból állt?
Az egyik merénylő Szíriából érkezett Görögországon keresztül.
Gratulálok minden velkám refjudzsíz majmolónak.

Ad Dio 2015.11.14. 18:28:53

@Balt:

"Érdekel a véleményed, ha majd kialakult"

Úgy tűnik valóban az Iszlám Állam volt és ha engem kérdezel, épp a katonai akciókat torolta meg.

A fórumokon mindenki vért akar meg háborút. Nagyon nem tartom oksnak a dolgot.

- Az USA évtizedek óta háborúzik, de inkább csak növelte a káoszt, nem pedig csökkentette - mégpedig annyi pénzből, amiről az EU esetében szó nem lehet
- A migrációval az IÁ bejuttatott egy sereg ügynököt. Csúnya világ lesz, ha az EU nyíltan háborúbe kezd az IÁ-val.
- Ha az EU országai belépnek a háborúba Szíriában, jelen állás szerint elkerülhetetlen hogy elköteleződjönenek az USA vagy Oroszország mellett a másik ellenében.

♔bаtyu♔ 2015.11.14. 18:29:33

@Союз: Épp erre gondoltam, a németek most is tapsolják a bevándorlókat?

Hari Seldon 2 2015.11.14. 18:40:18

@Союз:
Intergálódnak, csak nem mindegy, hogy mekkora arányban, és milyen gyorsan. Ha olyan lassú lenne, mint Magyarországon a cigányoké (gyakorlatilag nulla), már régen vége lenne a nyugatnak. Azért itt van azért valamekkora.
És mint mondtam, a hülyéket ki is használjuk. Jól lehet rajtuk keresni.
Ez meg az itteni embereknek ad munkát. De Gaulle annak idején bevállalta, hogy Franciaország független(ebb) legyen az USA-tól, kiépített egy elég jelentős hadiipart. Most az egymillió embert foglalkoztat. Na, azoknak kell a munka ITT. És ki nem tojik rá, hogy OTT ezzel egymást nyírják. (ez persze egy cinikus hozzáállás)

2015.11.14. 18:43:35

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): na visszaavaszkodtal erre a kommentfolyamra, nem sul le a pofadrol a bor, hogy megvadoltal hazugsaggal, aztan meg itt rontod a levegot?
Franciaorszagban vannak varosreszek, ahol a francia jog nem ervenyesul, a francia allam nincs jelen. Kerdes? Vagy mar sose fogsz bocsanatot kerni? Te balliba

Meridian74 2015.11.14. 18:48:07

Menekültek ezek , mi? A nagy lófaszt!

index.hu/kulfold/2015/11/13/lovoldozesek_parizsban_meccs_kozben_legalabb_18-an_meghaltak/#p2711401

A fenti mocskot október 3-án Lerosz szigetén regisztrálták. Ezért a görögöket is picsán kell rúgni, mert ők a felelősek elsősorban abban is, hogy számolatlanul engedik tovább mindet. A faszt kell ezeket a tengerből kimenteni, ússzanak, ha már olyan hülyék. A parton ágyúval meg lövetném őket, ússzanak szépen vissza.
Ki kell ezeket a férgeket mindet takarítani, mint a rákos sejteket. Nem valók ide. Otthon öldössék egymást, az engem abszolút nem zavar.

2015.11.14. 19:01:32

@♔bаtyu♔:

Ha van még valami sütnivalója a német népnek, akkor elkergeti Merkelt meg a "menekülteket" a büdös 3,14csába.
Az borítékolható, hogy naponta fognak lángolni a "menekült"szállások és nem csak Franciaországban, hanem egész Európában. Láttuk eztmár a németeknél és a svédeknél is az elműlt hónapokban. Előretörnek majd a szélsőjobbos pártok ez is tök egyértemű, azaz Európa lakossága már nem ébredezik, hanem felébredt.

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.14. 19:03:54

@♔bаtyu♔: lófaszt sem értek el. Főleg mert nem is az ISIS-t támadják... A kurdok, na azok elértek valamit.

Balt 2015.11.14. 19:10:48

@csak egy néző: Pl. úgy, ahogy néha a görög parti őrség próbálkozott vele - az ellenérdekelt soros jogvédők tiltakozását kiváltva. Hol van az előírva, hogy komphajó-különjáratokkal Európa felé kell hozni ezt az áradatot? Vissza Latakiába 1-2-3 hajóval, aztán majd jöhet a gondolkodjunk Béláim!

Balt 2015.11.14. 19:14:55

@Tudományos libsizmus: A zindex elkövetőire ma nagyon kinyílt a handzsár a zsebemben. Még nyomatják a hülyeséget, pedig súlyos erkölcsi felelősségük van. (A 444-et még nem néztem, de el tudom képzelni.)

2015.11.14. 19:18:05

Az viszont bizonyos, hogy nagy buli lesz a Közel-Keleten, amiből még III. világháború is lehet. Kína jelezte, hogy beszállna, Ruszki-USA ellentét, Ruszkik, Irán Asszad mellett, a törökök- szaúdiak- USA- EU Asszad ellen. Ott vannak a kurdok akik nem menekülnek, hanem harcolnak az IÁ ellen, van motivációjuk erre, saját állam létrehozása céljából. A törökök a kurdok ellen. Ez mekkora már a kurdok saját ország nélkül harcolnak, de fiatal szír meg iraki életerős férfiak meg "menekültnek" álcázva Európába jönnek.

Balt 2015.11.14. 19:23:04

@Voznyák Pista: Asszem beragadt a cinizmusdetektorod.

@Hari Seldon 2: Sajnos csinálnak: minimum a migráció prolongálása lesz az eredmény.

Balt 2015.11.14. 19:30:39

@InteriorLulu: Ez nekem is feltűnt viszont kétségtelen, a 13/11 jobban passzol. Azért ne tekintsünk el attól, hogy az amerikai és az európai (inkl. angol) dátumírásmód eltér(het):
en.wikipedia.org/wiki/Calendar_date#Usage_overloading

Balt 2015.11.14. 19:33:05

@Voznyák Pista: Ez igaz, arányosítva messze iszlám terrorizmusról beszélhetünk, a cigánybűnözés analógiájára. (Nem vagyok Jobbikos, sőt.)

Balt 2015.11.14. 19:54:00

@tiller foch: Jogos, így bizony nagyon is vegyülhetnek aktív vagy "alvó" terroristák a migránsokkal, minden logikus ellenérv ellenére.

@Tudományos libsizmus: Jogos, ezzel maguk alatt vágják a fát, de hát már valószínűleg pont elég muzulmánt bejuttattak Európába, ill. egyelőre semmi nem utal arra, hogy ne folyna tovább a bizisz (as usual).

@we dont want arabs here..So what: Ne adj' Isten. De az biztos, hogy Európa kívül-belül tehetetlen. Az MI5 szerint ez még csak a kezdet.

Balt 2015.11.14. 19:59:04

@Meridian74: Az tényleg kérdés, hogy dughatták homokba a fejüket derék migránsnyalogatóink. Erkölcsi felelősség terheli őket, nem vitás.

@Tudományos libsizmus: Az első lövedék olajos (karbantatott fegyvernél), de ez mindegy is: a dolgot Görögországban kell megoldani, akár tengeri műszaki zárral.

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 20:13:48

@tiller foch: "Franciaorszagban vannak varosreszek, ahol a francia jog nem ervenyesul, a francia allam nincs jelen."
Ne hazudozz hülyegyerek!

Balt 2015.11.14. 21:01:45

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Figyelmeztető lövés csak békeidőben (őrszolgálati) követelmény, te paraszt. (Nomen est omen.)

Balt 2015.11.14. 21:05:11

@Papageno68: Elkéstél, haver, nagyon úgy néz ki, az egyik "békés menedékkérő+ Görögországban lett regisztrálva októberben. Jött szépen a nyugat-balkáni (horvát) útvonalon.

Balt 2015.11.14. 21:08:32

@hitelkártyahalmozó: Na meg aztb is mondják, (azaz írja a szabályzat), hogy lehetőleg nem halálos, de harcképtelenné tévő célzott lövést adjon le a felállított őr. Az őrparancsnok-kiképző teszi hozzá a praktikus tanácsot: nem célszerű, ha tanúskodni tud... Így megy ez. Persze csak békeidőben.

Balt 2015.11.14. 21:09:27

@hitelkártyahalmozó: A morális felelősség, persze ezt úgysem értik.

Tudományos libsizmus 2015.11.14. 21:19:49

@Balt:
Az nem ér. Neki poszttraumás stressze volt a náci magyarok miatt, mert a halál elől menekült és látta a tévében a László Petrát.

Balt 2015.11.14. 21:23:06

@hitelkártyahalmozó: :) Jé, tényleg, te most jöttél a falvédőről a 61 kommenteddel. Sokat kell még tanulnod.

Pöff 2015.11.14. 21:24:29

Ha New York 9/11 vagy is szeptember 11
akkor Párizs 11/13 november 13

nem pedig fordítva....

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2015.11.14. 21:30:44

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Most se velük lesz a probléma.
Ügynökök menekültként való bejuttatása sok szempontból nem hatékony. Nem is nagyon csinálják.
A baj inkább a már régóta itt lévőkkel van, beleértve azokat is, akiknek egyébként nincs mohamedán felmenőjük, de elégedetlenek a jelenlegi társadalmi viszonyokkal.

Több lehet, de nem emiatt lesz, hanem fordítva. Az iszlamisták egyik nagy bánata, hogy hiába él 20 millió mohamedán az EU-ban nem igazán mozdítják elő az iszlamizmus ügyét, sőt szép lassan veszítik el a vallásukat. Ha sikerül kellőképp elterjeszteni a pánikot, akkor egyre több lesz a súrlódás és atrocitás, ami segíthet a radikalizmus felé lökni az elégedetlen fiatalokat.

Balt 2015.11.14. 21:31:51

@Hari Seldon 2: Ne szólj senkinek, de Sarko kampányát Kadhafi pénzelte. Így megy ez: amint erről nyilvánosság előtt beszélt a marhája, egyből mentek a Mirage-ok (az ENSZ felhatalmazást meg se várva), aztán tessék, itt lehet élvezni a következményeket.

Balt 2015.11.14. 21:41:51

@Союз: Az indexeseket súlyos személyes felelősség terheli, erkölcsi bűnsegédek. Különösen Földes András meg Tóth Gergely.

Balt 2015.11.14. 22:07:35

@Ad Dio: Abban lehet valami, hogy ha szétbombázzák az IÁ-t, nem lehet mindenkit megölni, szétfutnak, mint a patkányok.

@Союз: Az érdekes, hogy az amcsik a kurdokra építik a stratégiájukat, közben meg a törökök esküdt ellenségei. Mindeközben mindkét nép többségében szunnita. A kurdok persze csak a kommcsiság után. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.14. 22:09:28

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

"@Kovacs Nocraft Jozsefne: Akna, lőfegyver. Látom nácik, nagyon belelovagoltátok magatok."

Hm. Ha nem vetted volna észre, a lőfegyverek, sőt gépfegyverek használata tegnap már elkezdődött. Sőt ha kihúznád a fejed a muzulmán barátaid seggéből, akkor azt is látnád, hogy nem az általad lenácizottak használtak gépfegyvert.

Ha azonos vagy Kurt úrfi teuto-nordikus parasztlegénnyel, akkor sajnálattal látom, hogy már ismét lenáciztál engem, csak most más nick alatt. Kár, mert korábbi beszélgetéseink során értelmes, tisztességes embernek ismertelek meg. Nem illik hozzád ez a nácizás. Bár lehet, ez az igazi éned. :(

Balt 2015.11.14. 22:14:09

@Pöff: Vagy nem: en.wikipedia.org/wiki/Calendar_date#Usage_overloading

Meridian74 2015.11.14. 23:22:12

@Balt: "Elkéstél, haver, nagyon úgy néz ki, az egyik "békés menedékkérő+ Görögországban lett regisztrálva októberben. Jött szépen a nyugat-balkáni (horvát) útvonalon. "

és ami azt illeti, most már értheti mindenki azt is, hogy azok a migránsok akik mutogattak a kamerába, hogy elvágom a torkodat (kiskölyktől kezdve a idősebb felnőttekig), azok ezzel nem vicceltek. Komolyan gondolták.
Hány ilyen jelenet volt?

És mi a helyzet azzal az orosz nővel, aki a vonaton utazott a Magyarországról osztrákiába paterolt tetvekkel és azt hitték róla, hogy nem érti miről beszélgetnek nyíltan róla arabul...? Ugye hogy ugye?! Komolyan kell venni ezeket, és komolyan ki kell takarítani az összeset maradék nélkül, hiánytalanul!

Balt 2015.11.14. 23:40:34

@♔bаtyu♔: Ez a cikk még minden valószínűség szerint a tegnapi támadás előtt íródott:

"... ha a kancellár továbbra is visszautasítja a népakaratot, amely a bevándorlás határozott korlátozása mellett van, akkor már az év vége előtt búcsút mondhat székének. Ennek a forgatókönyvnek a másik eleme, hogy a helyét Schäuble venné át - tette hozzá az illető, aki neve elhallgatását kérte a Bloombergtől.

Megjegyzésével arra célozhatott, hogy a CDU december közepi pártgyűlésén lemondásra kényszerülhet Merkelt, ha azt látja, hogy elvesztette pártja támogatását."

A rezümé:

"Végső esetben

Ha a dolgok igazán rosszra fordulnának, akkor kerülhetne át Németország vezetése Schäuble kezébe - véli Timo Lochocki, az USA German Marshall Fundjának tudományos kutatója. Ennek azonban kicsi a valószínűsége. Sokkal sanszosabb, hogy a válság lecsillapodik, azaz Merkel terve működni kezd: a problémát megfogják a keletkezésénél, s ezzel az érkezők száma jelentősen csökken a következő fél évben."

Micsoda naivitás! Pláne most fog "csillapodni", ha teljes mellszélességgel nekimennek az IÁ-nak (végre).

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/merkel_megbukhat_egy_honap_mulva.605922.html

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.15. 04:57:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Én a húga vagyok. Aki menekültek, asszonyok gyerekek ellen aknát és lőfegyvert akar, az náci. Ennyi. Szerintem + a bátyus is ezért nem beszélget veled.

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.15. 05:02:48

@Balt: Te baromarc! @Tudományos libsizmus: nevű volt KISZ titkár elvtárs a határőrizetről beszélt, te nagyon hülye!

Balt 2015.11.15. 07:02:46

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Békeidőben. De most háború van, ahogy Hollande, a pápa stb. mondta.

Ad Dio 2015.11.15. 07:37:57

@Balt:

"Abban lehet valami, hogy ha szétbombázzák az IÁ-t, nem lehet mindenkit megölni, szétfutnak, mint a patkányok."

Ez a kisebbik baj. Viszont egy megölt terrorista (mártír) kettőt csinál. Ők egész másképp élik meg az egészet mint gondoljuk. Számukra a liberalizmus _valóban_ az igazság és az világ rendje elleni bűn. Képzeld el mi lett volna, ha a liberális amerikaiak megérkeztek volna mondjuk Szent László udvarába. Katonákkal. Fegyverekkel. Majd azt mondták volna, hogy "sem Isten sem ember". Holnap pedig mindenki mars szavazni.

Az ő ideológiai bázisukon nézve helyesen cselekszenek. És minél több az elkeseredett ember, annál több lesz a potenciális terrorista, akinek már csak egy lökés kell. Például egy légicsapás, amiben meghal az unokaössze. Vagy a szomszédja.

Európának a határai védelmére kellene koncentrálnia, nem pedig egy értelmetlen vérontásra készülnie.

hitelkártyahalmozó 2015.11.15. 07:42:01

@Balt: Milyen háború? Mondd ezt egy fegyverhasználatot vizsgáló katonai ügyésznek!

@Ad Dio: Ez azért nem igaz, mert az IA egy nemzetközi muszlim maffia, ha szétvered a gazdasági alapjait, akkor sokkal nehezebb ezekhez verbuválni az embereket. A megszervezése, verbuválása a dolognak nem megy pénz nélkül.
A zsidók ellen is lecsökkent a terrorizmus Izraelben, mióta erősen ellenőrzik a palesztinok pénzügyeit.

hitelkártyahalmozó 2015.11.15. 07:46:44

@Tudományos libsizmus: Na mi van hülyegyerek? Szépen lassan kiderül rólad minden. KISZ titkár voltál, nyaltad a főnököd seggét az előrejutásért, kezet fogtál Komócsin elvtárssal az MSZMP kongresszusán, elsunnyogtad a katonaságot.
A Fidesz seggnyalója vagy.
Szép kis lista! :-))
Tudod már végre milyen sorrendben kell leadni a lövéseket? Te kis fotelhős! Itt ugatsz, közben kiderül rólad hogy életedben nem volt fegyver a kezedben.
Szánalmas, primitív kis mitugrász vagy.

Ad Dio 2015.11.15. 07:55:05

@hitelkártyahalmozó:

"A megszervezése, verbuválása a dolognak nem megy pénz nélkül."

Nem a verbuválás a drága, hanem a felfegyverzés és a fenntartás (etetés, itatás, mozgatás). De annyiban tökéletesen egyetértünk, hogy a terrorizmus gazdasági alapjait kellene kinyesni. Csakhogy ahhoz nem háborúzni kell, hanem elérni, hogy senki ne vegye meg az olajukat, illetve nem hordani be fegyvereket a régióba. Sajnos ez persze már nyugati gazdasági érdekeket is sért, így...

2015.11.15. 08:16:19

@mojoking77: hazudsz!

"az egeszet Parizsban terveletek ki, minden valoszinuseg szerint francia muszlimok (jo esetben masod-harmadik generaciosak), es ok is kovettek el"

a hazugsagaiddal szemben az igazsag az, hogy mar meg is talaltak a sziriai szalat, Gorogorszagon keresztul erkezett egy vagy ket merenylo mint "menekult" oktoberben
a tobbi geci muzulman allatrol meg gyujtik az infokat

a kurva anyadat te terrortamogato geci troll!
omlik a szadbol a fos es mosdatod a terroristakat, illegalis migransokat
ki fizet erte?

2015.11.15. 08:23:36

@♔bаtyu♔: persze mojoking hazudott, mar kiderult, hogy van sziriai szal a sztoriban, egy vagy ket muzulman merenylo Gorogorszagon, Lerosz szigeten keresztul erkezett Europaba oktoberben, mint "menekult"
az ISIS tervelte ki az egeszet es sziriaiak pont ebbol a celbol utaztak be az EU-ba magukat menekultnek kiadva, az europai hatosagok segitsegevel, gondolom meg meleg ruhat, pokrocot is adtak ezeknek a fergeknek, meg muzulmanok szamara keszitett specialis, vallasilag tiszta etelt, mert mi ilyen toleransak vagyunk, hogy rohadtna belejuk a kuszkusz

fasza, de mint tudjuk nincs osszefugges a millios illegalis migracio es a terrorizmus kozott
vajon a ballib agytroszt revidealja majd ezt a mantrat vagy tovabbra is hajtogatjak, hogy nincs terrorveszely
Merkel, Hollande, Renzi, Juncker, ez a sok inkompetens barom Europara huzta a terrorizmust

Balt 2015.11.15. 08:43:16

@Ad Dio: Az biztos, hogy addig nem szabad átfogó katonai akciót indítani, amíg nem tudja Európa legalább ellenőrizni a görög (olasz stb.) partokat elérő migránsokat.

Más fórumokon látom, azt vélelmezik egyesek, hogy úgy van, ahogy az IÁ mondja a propagandaszövegekben: ez megtorló (kezdő)lépés a sikeresnek mondható tegnap-tegnapelőtt akciókra ellenük. Ez nyilvánvalóan ostobaság, több hónapos előkészítést lehet az akciók mögött vélelmezni.

Balt 2015.11.15. 08:45:46

@hitelkártyahalmozó: Vallásháború. Csak deklaráció kérdése, ahogy az USA tette 9/11 után. Iraki, afganisztáni bevonulással, máig működő Guantanamóval stb.

Ad Dio 2015.11.15. 08:49:08

@Balt:

Ebben egyetértünk, bár a konkrét időzítésben benne lehetett a pár nappal ezelőtti offenzíva. A dolog mögött sokkal inkább az azóta lezárt francia légicsapások lehettek.

Abban is igazad van, hogy az első pont a határvédelem. Számomra a második pont egy hagyhatalmi összefogás és csak aztán az EU elköteleződése. Épp elég nagy baj, hogy az USA(+Izrael) és Oroszország egymásnak feszül Szíriában, baromira nem hiányzik oda még az EU is.

Szerencsére persze jelenleg ez elméleti kérdés. Némi légicsapkodáson felül nincs bevethető EU hadsereg.

Balt 2015.11.15. 08:49:53

@tiller foch: Kicsit elhamarkodott volt a srác, de hát van ilyen. :)

"vajon a ballib agytroszt revidealja majd ezt a mantrat vagy tovabbra is hajtogatjak, hogy nincs terrorveszely"

Figyeld meg, az lesz a fő csapásirány, hogy még jobban kell integrálni. :) :((

Balt 2015.11.15. 08:51:34

@Ad Dio: Mindenben igazad van, de én azért megnézném, mikor vették pl. a jegyet a meccsre. Nem tegnap, az fix.

Ad Dio 2015.11.15. 08:53:21

@Balt:

Naja. Az, hogy a Hollande épp ott volt, valószínűleg nem véletlen.

mojoking77 2015.11.15. 09:28:49

@tiller foch: Mi van fiam, elmult a gyogyszer hatasa?
Gyorsan vedd be a mai adagodat, mielott veletlenul valami rosszat csinalsz a kornyezetedben.
Az utolso par mondatodat fogjuk ra a fent emlitett elmezavarra.
Ja, amugy itt egy kis olvasni valo
index.hu/kulfold/2015/11/14/eddig_ezt_lehet_tudni_a_parizsi_verengzes_elkovetoirol/
Szeretem amugy, mikor a tetves ki trollocska sajat maga jon el a pofonert. :)))
Vagy zarjuk ki Belgiumot az EU-bol es ksezjuk el holnap bombazni Brusszelt?

Kampfer 2015.11.15. 10:08:46

@randomgenerator: Egy határ védelmezése katonai eszközökkel és módszerekkel nem népirtás! Furcsak a te billentyűzetedről butasággal kapcsolatban olvasni, ha ezekkel az alapokkal nem vagy tisztában. Műszaki határzár védelmezése során fegyvert használni elég komolyan szabályozott kérdés. Az így esett áldozatok vagy sebesülések elszenvedői nem népirtás áldozatai, hanem a legjobb esetben is elkövetők. Nem világháborúkról beszéltünk, hanem arról, hogy létezik megoldás egy migránsáradat feltartóztatására. Ellentétben azzal, amit az agyhalott merkel gondol. De ha kétséges is az eredmény, alapvető kötelessége MINDEN felelős államnak, hogy legalább megpróbálja védelmezni a területét és a polgárai életét és javait. Ha ez kerítéssel és fegyverrel megy, akkor úgy! Sajnállak, ha annyira buta vagy, hogy ezt képtelen vagy felfogni, de ez rólad szól és nem rólam!
Kamp.

Balt 2015.11.15. 10:27:02

@mojoking77:
French police revealed his Syrian passport was found on a bomber's body who registered as a refugee in Greece
Authorities believe at least two of the terror cell traveled from Syria, through Turkey and into Greece since summer
A second passport, from Egypt, was found on the body of another bomber who took part in the Paris terror attack

Papageno68 2015.11.15. 10:32:33

@Balt: A link, trehány, uniós szabályokat letojó görögök regisztrálták, mi meg egy kukk szó nélkül buszt toltunk a feneke alá, és parádés kocsiként ingyen vittük Hegyeshalomig? Ennyit a rendpárti Magyarországról. Amúgy természetesen elismerem; igazad volt, legalábbis az egyik rohadék esetében.

Kampfer 2015.11.15. 10:45:09

@Papageno68: Üdv! Ha jól tudom, amíg épült a horvát határzár, addig fuvaroztuk őket az osztrákokhoz, mert nagyüzemileg hozták ide a horvátok őket. Ekkor mondta azt a faymann, hogy ha csak kerítéssel lehet őket megállítani, inkább engedjük át mindet. Mikor pedig le tudtuk már zárni fizikailag is a határt, lezártuk. Minden tökéletlensége és hibája ellenére ez a gyakorlat nekem 'rendpártibbnak' tűnik, mint akár az osztrák, akár a német vagy a horvát.
Ahogy most olvatam, a regisztráció is nagyjából tökmindegy lett volna, egyedül az ujjlenyomat használható, mert valami jenki hírszerző szerint a megtalált útlevél is hamis, illetve az adatok, amiket feltűntettek benne, szintén hamisak. Azt gondolom, hogy maga a gyakorlat, hogy buszoztatva szállítják a migránsokat befelé, önmagában is veszélyes és hibás! Hónapok óta a megállításukon kellett volna már dolgozni!
Kamp.

Kampfer 2015.11.15. 10:47:34

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): bátyus...? Persze... Még élsz, kis féltonnás csakkúrna! A taknyot sem találod az orrodban, kis bélféreg... De még mindig nyalhatod a szaromat! Engem nem zavar...! ;-)
Kamp.

Balt 2015.11.15. 10:49:29

@Papageno68: Van még egy, ha minden igaz.

A görögök regisztrálták, nekünk más dolgunk nem volt vele. Szerencsére ma elkerülik Mo.-ot, ez persze Európán - és a vezetői ellenében - nem feltétlenül segít, de talán 130+ élet elkezdi észhez téríteni őket, akkor talán nem volt hiábavaló a haláluk. Hogy Merkel hogy tud ezek után nyugodtan aludni, az legyen az ő dolga, de meglehet, eljön még az az idő, ahol szoros napirend szerint lesz neki ébresztő.

2015.11.15. 11:17:31

@mojoking77: hat pubikam azert az indexnel megbizhatobb forrasok is vannak, az index gyakorlatilag megszurve, eltorzitva adja le egy ar oras kesessel azt, amit a nyugati lapok megirnak

a The Guardian az nem eppen egy kurucinfo szintu lap, de meg ok is megemlekeznek arrol, hogy a ballibek kedvenc kis buzulman terroristai patyolgatott menekultekkent erkeztek meg Europaba, Torokorszagon, majd Gorogorszagon at

nem, a hatizsakjukban valoszinuleg nem volt Kalasnyikov, csak leirom ezt, mielott ismetelten ilyen hulyeseget okadnal ide...

www.theguardian.com/world/live/2015/nov/14/paris-terror-attacks-attackers-dead-mass-killing-live-updates

kivancsi vagyok, hogy ti migransszopo ballibek mikor latjatok be azt, hogy a buzulmanok mellett ti vagytok az okai annak, hogy Europa ki van teve ezeknek a terrortmadasoknak mar egy evtizede (London, Madrid, most Parizs)
mert egyreszt ti propagaltatok azt, hogy a liberalis demokraciat fegyverrel is terjeszteni kell a vilag szartol buzlo buzulman tersegeiben is, ti voltatok azok is, akik ezeket a vadallatokat beengedtetek Europaba, ti voltatok azok, akik azt hazudtatok, hogy nincs is illegalis migracio, azt csak Orban talalta ki politikai toke kovacsolasa celjabol, de ha van is illegalis migracio, akkor is minden migrans agysebesz, atomtudos, de minimum szoftverfejleszto, programozo... es persze mind menekult, foleg, miutan atrongyoltak 4-5 teljesen biztonsagos orszagon
ti voltatok azok, akik az iszlam neven futo terrorista politikai ideologiarol elhitettetek a butabb europaiakkal, hogy az egy vallas es megerdemli az egyenlo elbanast, a vallasszabadsag elvenek vedelmeben tenyeszhet ma is szabadon Europaban ez a gyuloletideologia, ami a nacizmussal es a bolsevizmussal tobb rokonsagot mutat, mint a vallasokkal

ebben a krizisben a balliberok pontosan annyira sarosak, mint a buzulmanok, akik meghuzzak az elsutobillentyut a gepkarabelyon vagy felrobbantjak magukat
ti ballibek tettetek lehetove, hogy ez a gyuloletvallas Europa sziveben rakos daganatkent novekedjen
a buzulmanok elleni megtorlast ossze kell kapcsolni a ballibek elleni fellepessel, sajnos ez a ket emberellenes ideologia kez a kezben tor a feher europai emberek eletere, egymast erositve, mar az europai vezeto politikusok kozt is tamogatokat talalva (Merkel, Hollande, Renzi, Juncker)

ti ballibek miert gyulolitek az europai feher embert?

Papageno68 2015.11.15. 11:19:44

@Kampfer: Oké, ezt elismerem, abból a szemszögből, ahonnan te nézed a dolgokat a kerítés tényleg megoldás. A tegnapi véleményemet azért fenntartom; ha én terrorista vezér lennék, szánnék néhány ezer eurot arra, hogy biztonságosan juttassak be harcosokat Európába.

Papageno68 2015.11.15. 11:22:06

@Balt: Nekem csak azzal van a gondom, hogy az volt a vezérszöveg, hogy a görögök nem regisztrálnak, meg ilyesmi. Most meg kiderült, hogy igen. Abban igazad van, hogy így nem sokat ért a dolog.

2015.11.15. 11:30:50

a refugeeswelcome meg migrationaid geciputtonyok remelem most buszkek magukra, Willkommenskultur
Nogradi is megmondta mar regen, hogy hulyek lennenek nem kihasznalni a nyitott kapukat a terroristak
erre mit reagalt a magyar ballib oldal? inditott ellene egy lejarato hadjaratot!
koszi ballibak!
hallgattassatok el azokat, akik felhivjak a figyelmet arra, hogy hogyan cseszitek el Europat

hanyan merik kozuletek felvallalni holnap is, hogy "Je suis ballibero"? nem kellemetlen?

Balt 2015.11.15. 11:35:45

@Papageno68: Úgy hírlik, kezdetben nem regisztráltak, októberben már ezek szerint igen. Ahelyett, hogy a kompokat Pireusz helyett mondjuk Tartuszba küldték volna.

Balt 2015.11.15. 11:37:55

@tiller foch: Az lesz a hamarosan kikristályosodó véleményük, hogy még több integráció és demokrácia (meg demokráciaexport) kell. :) :((

fantázia dús nick 2015.11.15. 12:12:02

@Balt: "Az első lövedék olajos (karbantatott fegyvernél)"
- Már pedig őrségbe, vagy szolgálatba csak karbantartott fegyverrel mehetsz. Egy őrparancsnoknak, ügyeletes tisztnek az is a dolga hogy ezt ellenőrizze. Az olajat csak lövészet előtt pucolják ki.

2015.11.15. 12:23:50

@Balt: igy van, nincs eleg muzulman Europaban, ezert frusztraltak, az europaiak sincsenek meg elegge hozzajuk szokva, plane keleten, ezert kell kvotakkal meg tobb terrori... akarom mondani muzulmant szetosztani azokba az orszagokba is, ahol olyan elmaradott gondolkodasu nepek elnek, mint a katolikus lengyelek, az ortodox romanok, a jobbara agnosztikus es ateista csehek, meg a magyarok, akik nem tudjak mi a jo, az nem egy europai varoskep, hogy csak katolikus templom van meg polgarmesteri hivatal, reformatus templom, zsinagoga, iskola, disznohust felszolgalo etterem... sehol egy mecset, sehol egy "halal" ettermeket arulo bolt, sehol egy csapat lefuggonyozott muzulman no, amint a segelybol nevelt, fejenkent 5-6 gyerekuket terlegetik
ez igy nem mehet tovabb, ez a kirekesztes iskolapeldaja, hogy egy lengyel vagy cseh kisvarosban nincsenek muzulmanok

a nyugat csak jot akar, naluk lathatolag kurvara bejott a multikulti, most ezt a csodalatos tarsadalmi modellt akarjak elterjeszteni Kelet-Europaban is

kivancsian varom, hogy az indexponthu mikor kozli, hogy Orban gyuloletpropagandaja az oka a muzulmanok radikalizalodasanak es a deli hatarkerites miatt csesztek fel magukat ennyire

javaslom, hogy Magyarorszag korul kolbaszbol legyen a kerites, ez hivogato es a joletet jelzi az europaiaknak, viszont visszataszito a muzulmanok szamara

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.15. 12:47:30

"Magyarországon is áthaladt az egyik szír terrorista 2015.11.15 08:25

A párizsi merényletek egyik helyszínén megtalált útlevél tulajdonosa Görögországon, Macedónián, Szerbián és Horvátországon keresztül jutott Magyarországra, ahonnan Ausztria felé távozott. A férfit a horvátországi opatovaci sátortáborban regisztrálták."

(Portfolio)

Ennyit arról, hogy a ballibsik szerint a menekültek között nem érkeznek terroristák Európába.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.15. 12:52:43

@Balt:

"de talán 130+ élet elkezdi észhez téríteni őket"

Ne hidd. A reakció az lesz, hogy még több integrálandó muzulmánt kell behívni Európába.

Balt 2015.11.15. 12:56:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egyelőre Merkel továbbra is löki a full kreténséget, de Sarko már benyögte: változást akar az EU bevándorláspolitikájában:
index.hu/kulfold/2015/11/13/lovoldozesek_parizsban_meccs_kozben_legalabb_18-an_meghaltak/sarkozy_szerint_europana_ujra_kell_gondolnia_a_bevandorlaspolitikajat

Hollande rajtaveszt az ügyön, ez fix, különösen, hogy leszerepeltek a francia szolgálatok, de talán a CDU-t is ráébreszti a valóságra.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.15. 13:03:00

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

"Én a húga vagyok. Aki menekültek, asszonyok gyerekek ellen aknát és lőfegyvert akar, az náci. Ennyi. Szerintem + a bátyus is ezért nem beszélget veled."

Őszintén szólva kvára nem érdekel, miért nem beszél velem. Aki a másikat lenácizza, az eleve vitaképtelenné vált ettől. Talán egyszer te is rájössz, hogy egy vitában a náci kártya kijátszása automatikuisan annak elismerése, hogy elvesztetted a vitát. Azt már nem várom el tőled, hogy meg is értsd, miért.

mojoking77 2015.11.15. 13:18:17

@tiller foch: Na, latom bevetted a gyogyszereket, lassan hatnak is.
Ha most eltekintunk attol, mekkora korlatolt barom vagy meg igy is, a miert gyulolitek a feher embert, meg a tobbi faszkodast, talan kiszurheto a problemad, amire esetleg reagalni is lehet.
Kezdve azzal, hogy az egeszet megszerveztek. Elore le volt fixalva, valoszinuleg honapok ota mindenki szerepe. Ez lenyegesen tobb volt, mint egy "sima" terrorakcio. Hosszu ideje szervezodott. Azt irjak, osszehangolt akcio volt, nekem megsem igazan tunik annak. Egesz egyszeruen a stadionnal annyival amatorebbek voltak az elkovetok a bar es a koncertteremhz kepest, hogy meg akar "veletlen" is ehetett. Amiben nem lehet vitatkozni, hogy akar egy halalos aldozat is pont egyel tobb, mit a valaha megengedheto, es igen, konnyen lehet, hogy az a barom tenylegesen a klasszikus menekultutvonalon erkezett, de a tobbi, akik a valodi meszarlast elkovettek, egesz biztos, hogy nem. Szerintem, meg, ha kapcsolatba is kerult a terroristakkal,(marmint a luzer, aki a stadionnal robbantott), eleve elterelo feladatot szantak neki a valodi terroristak. Arra persze jo volt, hogy a vilag felfigyeljen, es a sok egyszeru kreten osszemossa a terroristakat azokkal, akik tenylegesen menekulnek valami elol.
Azert az megnyugtato, hogy egy ket hoborgon kivul nem nagyon mossak ossze a kettot.
Ja, es meg valami, ez mar egy ideje foglalkoztat. Ha mar ennyire szafalt kemenyek vagytok itt nehanyan, miert nem csatlakoztok, valamelyik onkenes rendfentarto csoporthoz, es mentek rendet csinalni? Vagy csak a futott szobabol es a klaviatura mogul vagytok ennyire kemeny, igaz europai FEHER emberek (azt foleg megneznem, ket harom szintet felfele menve a csaladfadon, hany igazi europai FEHER-t talalnak :)))

csak egy néző 2015.11.15. 13:33:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"A párizsi merényletek egyik helyszínén megtalált útlevél tulajdonosa Görögországon, Macedónián, Szerbián és Horvátországon keresztül jutott Magyarországra, ahonnan Ausztria felé távozott. A férfit a horvátországi opatovaci sátortáborban regisztrálták."

A terroristák illegálisan, útlevél nélkül érkeztek és mindenféle regisztráció nélkül jutotnak el Európába. Az útlevéllel érkezők gond nélkül beléphetnek.(Kósa Lajos)

Pop40 2015.11.15. 14:49:57

@Balt:
A lehető leg "elsőgenerációsabb" migránsok voltak.
index.hu/kulfold/2015/11/13/lovoldozesek_parizsban_meccs_kozben_legalabb_18-an_meghaltak/hivatalos_menekultnek_alcazva_erkezett_europaba_az_egyik_tamado/

Természetesen a terroristák, kihasználva a mindennemű ellenőrzés hiányát, bejöttek a tömeggel. Hülyék lettek volna, ha nem teszik.

Csak az a kár, hogy nem a félkegyelmű Merkel segge alatt robbantottak, hanem ártatlan emberek között.

Pop40 2015.11.15. 14:59:56

@tiller foch:
Ez jobbára igaz. A mai ellenzéket valóban nem segítené hatalomra semmilyen rendszer.

A külföldi hasonlat viszont értelmetlen. Kit érdekel, ha külföldön aránytalan?
Senki nem mondta, hogy minden szart át kell venni külföldről. Azt kell átvenni, ami működik, nem azt, ami nem. A nyugati életnívót másolgassa a fidesz külföldről, ne a válqsztási rendszert

Pop40 2015.11.15. 15:05:03

@Papageno68:

Lehet, hogy te túlképzett vagy terroristának.
Mert a mostani párizsi robbantó az bizony a migránsok között jött be.

index.hu/kulfold/2015/11/13/lovoldozesek_parizsban_meccs_kozben_legalabb_18-an_meghaltak/hivatalos_menekultnek_alcazva_erkezett_europaba_az_egyik_tamado/

Papageno68 2015.11.15. 15:44:44

@Pop40: Egy percig sem vitattam a tényeket, nem is okoskodtam vagy ilyesmi.

Papageno68 2015.11.15. 15:53:58

@Pop40: Amúgy bocs', de nem kéne visszavenni a kb. 100-dik lekezelő kioktatásból? Egyenlőre egy (1, uno, one, odyin) rohadékról derült ki, hogy a menekülthullámmal szivárgott be. Akkor most a többivel mi van? 12 %-ban igazatok van, ez még kevés, hogy szeppukut küvessek el.

mojoking77 2015.11.15. 16:29:21

@Papageno68: Te tenyleg tenyekkel akarsz meggyozni egy szalonnaci trollocskat?
Ugyan mar. Hogy a klasszikusokat idezzem, hamarabb tanitasz meg egy lovat haton uszni...

Papageno68 2015.11.15. 16:45:12

@mojoking77: Kösz, hogy lerántottál a földre :-)!

Balt 2015.11.15. 20:17:21

@csak egy néző: Nagy valószínűséggel hamis útlevélről van szó. Bár ez még mindig jobb, mint a többi "szír", akik születési dátuma bemondás alapján 2000. január 1.

Balt 2015.11.15. 20:20:03

@Papageno68: A másiknak hamis egyiptomi útlevele volt, csak tudnám, akkor hogy a picsába nem fordítják rögtön vissza? Egyiptom egyelőre épp nem háborús övezet.

2015.11.15. 20:30:36

@Pop40: "A külföldi hasonlat viszont értelmetlen. Kit érdekel, ha külföldön aránytalan?
Senki nem mondta, hogy minden szart át kell venni külföldről"

tenyleg?
akkor 1989-ben miert nem aranyosabbra csinaltak a rendszert, miert vettek at nyugatrol, nemetektol az allamszervezes elveinek jo reszet
Singaporeban az Egyesult Arab Emiratusokban, a UK-ban is jolet van meg Hollandiaban is, teljesen mas a politikai rendszeruk illetve a valasztasi rendszeruk
a magyar rendszervaltok azt hittek, hogy ha lemasoljak a nemet rendszert, egy nehezen levalthato kormanyt emelnek hatalomra, konstruktiv bizalmatlansagi inditvannyal, gyenge allamfovel, akkor majd bekoszont a nemet jolet is

nem igy lett

gyakorlatilag lehetne total aranytalan, csak egyeni kepviselos valasztasi rendszer is Magyarorszagon, mint a UK-ban, vagy listas, kompenzacios modszerrel agyonaranyositott, akkor is a Jobbik lenne a masodik part es pruszkolne a ballib, hogy az altaluk gyulolt geci magyarok nem szavaznak rajuk
ezek a magyarok mar csak ilyenek, a kisebb rosszat valasztjak

ez nem lehetseges, a magyar es europai balliberok azt mondtak, hogy nem jonnek terroristak a veszelyes es bizonytalan gorog tengeren es a balkani utvonalon Europaba, szoval ez tuti nem igy volt, aki mast mond, az hazudik es naci, legalabbis a balliberok szerint

mert tudvalevo, hogy terrorista csak Orban letelepedesi kotvenyevel jon (a balliberok szerint)

Nogradi Gyorgy korabban mar megmondta, hogy bejottennek menekultnek alcazva a terroristak, erre mit kapott? egy lejarato kampanyt a nyakaba, karaktergyilkossagot a ballibero agytroszt altal elrendelve

2015.11.15. 20:34:17

@Pop40: ez nem lehetseges, a magyar es europai balliberok azt mondtak, hogy nem jonnek terroristak a veszelyes es bizonytalan gorog tengeren es a balkani utvonalon Europaba, szoval ez tuti nem igy volt, aki mast mond, az hazudik es naci, legalabbis a balliberok szerint

mert tudvalevo, hogy terrorista csak Orban letelepedesi kotvenyevel jon (a balliberok szerint)

Nogradi Gyorgy korabban mar megmondta, hogy bejottennek menekultnek alcazva a terroristak, erre mit kapott? egy lejarato kampanyt a nyakaba, karaktergyilkossagot a ballibero agytroszt altal elrendelve

Hari Seldon 2 2015.11.16. 09:26:44

@Balt:
Igen. De újabban már Rafale-kel repülnek. Kell a bevetés. Mint mondtam, kell a bevétel az itteni dolgozóknak is. Sajnos ez egy ilyen globális izé. ahol élünk. Araboknak fegyver kell, hogy egymást irthassák (döntően egymást irtják évszázadok óta) nekünk meg bevétel kell, mert így is deficitben vagyunk. És nem szabad lemaradni (nagyon) az USA mögött a katonai fejlesztésekben. Mert akkor még jobban tudna diktálni. Az angolok pl már csak az USA segítségével tudják fenntartani az atomfegyvereiket. Saját repőgépgyártás náluk? Ugyan, inkább beálltak a csődtömeg F-35 mögé, ami eddig csak vitte a pénzt. (na jó, befejezem, mert nagyon elkanyarodtam a témától)

Lanchaster2 2015.11.16. 10:01:32

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Franciaországnak jelenleg több mint 750 no-go muszlim zónája van, ahova épeszű "bennszülött" a lábát sem teszi be. Marseille jó eséllyel pályázik rá, hogy elsőként szerezze meg az első muszlim többségű európai város "rangot". Mi a kérdés? :)
süti beállítások módosítása